Anekdoter från förr: Rundpingis som spårade ur…

Damerna först gäller. Därför börjar vi vår lilla bloggserie, "Anekdoter från förr" med en liten historia om hur det kunde gå till kring 2010, precis när Annika hade börjat på bolaget.

Under 2009 införskaffades ett pingisbord i dåvarande lokal på Södra Bulltoftavägen. Detta var innan hyresvärden delade upp lokalen och byggde en massa mindre kontor så det var gott om ytor. Vi passade givetvis på att röra på oss mellan samtalen och vad passade då inte bättre än klassikern ‘rundpingis’. Annika berättar:

” I januari 2010 kom jag till kontoret på Södra Bulltoftavägen i Malmö för att börja mitt nya dagliga liv med mina två nya kollegor, Andreas & Marcus. Utanför själva kontoret fanns ett stort rum där det stod ett pingisbord. Någon, oklart vem, kom på idén att vi skulle såklart spela rundpingis nu när vi var tre på kontoret. Det är bra för kreativiteten och hälsan hette det… Snarare visade det sig att det var snudd på livsfarligt.

Det här med vinnarskalle (eller dålig förlorare om man vill kalla ett äpple för ett äpple) uppenbarades nästan direkt då Andreas, i frustration, kastade sitt pingisracket med full kraft i väggen efter en förlorad matchboll – eller om det var så att han åkte ut i själva rundan. Det skreks även några väl valda ord och därefter levererades omedelbara krav på returrunda och revansch…”

Det blev rätt många rundor och lite längre fram även en del kontroverser med nytillkomna grannar som inte helt uppskattade våra matcher. Det är en annan historia som ni får vänta på.

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier: