Hospes Marciel & Spa, Mallorca

På detta eleganta och lyxiga hotellet njuter du av både enastående havsutsikt, stora rymliga rum och ett spa av högsta klass. Denna 5-stjärniga pärla hittar du endast 10 minuter från Palma!

Från början byggdes Hotel Hospes Maricel som en villa men har senare byggts om till ett unikt och lyxigt, 5-stjärnigt hotell. Med sitt lugna läge vid vattnet är miljön avslappnad och lugn men den som söker lite mer puls kan ta en kort taxiresa in till centrala Palma och njuta av stadens gastronomi och nattliv.

Under maj-september är hotellet dessutom barnfritt då minimiåldern är 13 år – perfekt för par som vill ha en lugn och romantisk semester. Eller, såklart smekmånadsparet som vill njuta av spanska medelhavet.

Hospes Marciel har totalt 51 rum och sviter som alla är minimalistiska och elegant inredda. Man har valt material på sängkläder och badrumsinredning med omsorg och rummen är även väl tilltagna i storlek. Hotellet har även en nybyggd ‘eko-byggnad’ där rummen har egen terrass med minipool.

Hotellet har totalt 2 pooler och en gourmetrestaurang som heter Marcicel där man serverar både traditionell mat men även modern matlagning får stort utrymme här. Frukosten beskrivs som ‘världens bästa’ – vi låter våra kunder avgöra detta.

När du är här ska du såklart inte missa ett (eller flera) besök i hotellets fantastiska spa; Bodyna Spa. Upplevelsen liknar ingenting annat på Mallorca och elementen sten, trä, luft & vatten gör behandlingarna unika.

På Mallorca kan du med fördel hyra bil och köra upp i bergen eller leta dig vidare till små charmiga badvikar som man hittar lite varstans på ön.

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier:


Bokningsförfrågan


Liknande Resor

Fotbollsresa Spanien, La Liga

Spanska ligan är just världens bästa liga med lag som Real Madrid & Barcelona och stjärnor som Iniesta, Messi & Ronaldo.

Läs mer om resan

Fotbollsresor | Grupp & konferensresor | Storstadsresor

Konferensresa Vilafamés, Spanien

Här bland mandel- och olivlundarna ligger den medeltida byn uppkrupen mot berget. Bland de mysiga gränderna kan du strosa långsamt upp mot borgruinen för att njuta av utsikten, när fötterna börjar bli trötta tar du en välförtjänt vila på någon av restaurangerna.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Storstadsresor