Konferens på segelbåt

Under första halvan av september månad har dryg 450 personer från olika företag varit i Medelhavet, ombord på våra segelbåtar, för att bygga team och hålla konferens.

Som seglingsarrangör är vi väldigt stolta när våra företagskunder väljer oss som sin partner för att segla och konferera i Kroatien eller Grekland. Vad som gör oss ännu stoltare är den feedback vi får från våra kunder när de kommit hem – det blir ibland överväldigande, som dessa fantastiska orden:

“TACK för ett fantastiskt jobb! Vilken underbar personal, de har tagit hand om oss sååå väl! Och vilken god mat – jag som var rädd att gå hungrig och hade med mig 10 bars som ligger orörda. Tack igen och fortsätt som ni gör – jag ska rekommendera er till alla jag möter! Stor kram!”

Vår styrka ligger i lokalkännedomen i både Grekland och Kroatien. Dessutom är våra projektledare och våra skeppare & värdinnor helt fantastiska på att få våra kunder att må bra. De ser till att ni kommer säkert fram och att ni får njuta av god och vällagad mat och kalla drycker. Vi har jobbat med grupp och konferensseglingar i snart 20 år men vi är ändå ödmjuka inför att alla grupper är olika och att det därför inte finns några patenterade standardlösningar.

Vi ser fram emot en fortsatt spännande höst och ett ännu mer spännande 2019 där vi kommer leverera en helt unik produkt som går ut på att hålla sin konferens på lyxiga katamaraner. Till en riktigt vettig prislapp!

Plaska runt i en rosa flamingo

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier:


Bokningsförfrågan


Liknande Resor