Konferensresa Sydafrika

Få länder kan erbjuda så enastående konferensmöjligheter som Sydafrika. Mångfalden gör att man kan kombinera fantastisk safari med några av världens bästa viner. Här hittar man Kapstaden som måste vara en av världens vackraste städer och som erbjuder mat och upplevelser i världsklass.

Vissa av våra kunder har lite mer tid att lägga på sin konferensresa än andra och genom kreativa upplägg där vi faktiskt lyckats skapa en fungerande arbetsplats (i detta fallet ett IT-företag) på plats i Sydafrika så har vi levererat en konferensresa där medarbetarna dessutom kunde jobba i inspirerande miljöer under några dagar. Samtidigt kunde de varva sköna utflykter till exempelvis Stellenbosch och på närliggande vingårdar där man gjort vinprovningar och förkovrat sig i konsten att odla druvor och producera viner i världsklass.

Kapstaden

Kapstaden kräver spaltmeter i sig. Denna fantastiskt vackra stad erbjuder i stort sett allt man kan önska sig. Här finns alltifrån moderna och lyxiga hotell (se nedan), trendiga caféer & barer och ett stort utbud av riktigt bra restauranger. Om man dessutom lägger till det mäktiga Taffelberget och södra Atlantens vilda vatten så får man en stad som vi skulle beskriva som ikonisk. Inom räckhåll från Kapstaden så har vi också, Paarl, tidigare nämnda Stellenbosch och Hermanus för de som vill se valar eller testa att dyka med vithaj.

Här nedan ser ni bilder på The Silo som är ett av stadens mest fantastiska hotell.

Safari

En resa till Sydafrika blir knappast komplett om man inte gör en safari. Har man tid ska man givetvis ta sig upp till norra delen av Sydafrika och Krügerparken. Här finns den bästa safarin, största mångfalden och de finaste lodgerna. Vi har koll på alla pärlor, från mysiga och prisvärda 4-stjärniga lodger till de allra lyxigaste lodgerna. Om man inte har tid att ta sig till Krüger då? Lugn, det finns alternativ även i anslutning till Kapstaden! Cirka 2½ timme nordöst om Kapstaden hittar vi Aquila som är ett så kallat ‘Private Game Reserve’. På ett 10.000 hektar stort område hittar man bland annat The big 5. Ett annat alternativ, cirka 3 timmar från Kapstaden är Sanbona Wildlife Reserve. Hela området är på cirka 54.000 hektar och förutom The Big 5 hittar man gepard och ett rikt utbud av fåglar.

 

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier:


Bokningsförfrågan


Liknande Resor

Resa Sydafrika & Mauritius

Upplev det bästa av två världar. Sydafrika och Mauritius är en idealisk kombination där intrycken, smakerna & dofterna stannar kvar länge.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Generationsresor | Golfresor | Rundresor | Safariresor | Sol & Bad

Temaresa med safari, Sydafrika

Storstad. Vin & gastronomi. Safari & djurliv. Välkommen till Sydafrika - ett land med fantastisk mångfald.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Rundresor | Safariresor