Konferenstrender 2018

2018 bjuder på en del intressanta trender och det är mycket tydligt att resorna i hög grad går österut men även norrut...

Gamla östeuropa bjuder på många spännande upplevelser och dessutom är prisnivån mycket attraktiv för konferensresor och eventresor. En annan fördel är relativt korta flygresor från både Stockholm, Göteborg och Köpenhamn vilket gör att man sparar värdefull tid. Låt oss titta på ett par destinationer som efterfrågas nu:

Krakow
Vi såg ett ökat intresse redan för två år sedan och vi har haft ett antal kunder som besökt staden och dess omgivningar. I Krakow finner man en livlig, lagom stor stad som erbjuder bra mat och fina hotell. En fördel är bra flygförbindelser med direktflyg från både Stockholm och Köpenhamn.

Bukarest
Rumäniens huvudstad som erbjuder en palett av upplevelser! Både i och runtom staden. Varför inte testa vandring i de mytomspunna Karpaterna eller vinprovning i något av landets spännande regioner?

Belgrad
Serbiens pulserande huvudstad bjuder på pulserande nattliv, mycket kultur och fantastisk mat! Strosa längs Donau och glid in på en servering och njut av en kall öl och en pljeskavica. Här besöker man med fördel något av stadens museer. Ett hett tips är Tesla-museum som är så nära en nationallegend man kan komma.

Tblisi
Georgiens huvudstad och Kakasus juvel. Eller Europas gömda pärla om man så vill. Här har gamla sovjetiska fabriker blivit gallerier och i källaren under stadens fotbollsarena har poolområdet renoverats och byggts om till en nattklubb.

Norge
Vårt vackra grannland bjuder på fantastiska upplevelser! Vad sägs om ikoniska platser som Lofoten och Svalbard? Här finns hur mycket aktiviteter och upplevelser som helst och om man vågar snorkla med späckhuggare eller spana på isbjörnar så är Norge the place to be.

Berlin
Förvisso ingen ny destination men fortfarande superpopulärt som konferensresmål. Vi är inte förvånade eftersom denna relativt lilla staden rymmer så mycket kultur, upplevelser, gastronomi och shopping. Därför håller Berlin fortfarande!

Du hittar gatukonst (klotter?) i alla stora städer

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier:


Liknande Resor

Konferensresa Berlin

Det är enkelt att ta sig till Berlin. En annan aspekt är att kostnadsnivån i stan är förhållandevis låg. Lägre än exempelvis London, Rom och Barcelona. Detta är två av anledningarna till att vi tycker att Berlin är en utmärkt stad för konferenser och gruppresor!

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor