Master Class – Häng med ett proffs

Lär dig blanda en Singapore Sling med en bartender på anrika Raffles i Singapore. Eller varför inte lära dig surfa som ett proffs på Bali? Tillsammans med vår partner i Asien har vi tagit fram konceptet Master Class!

Vi har märkt en dramatisk ökning av efterfrågan på genuina och annorlunda upplevelser under semestern. Vår fantastiska partner i bland annat Vietnam, Kambodja & på Bali har tagit fram ett koncept som de kallar Master Class. Här spenderar man en dag, en förmiddag eller någon timme tillsammans med en person som är proffs inom sitt respektive område.

Tänk dig att stå i baren på Raffles i Singapore och skaka ihop en Singapore Sling tillsammans med en av deras fantastiska bartenders! Eller surfa med ett proffs när du besöker Bali? Du kanske vill göra en fotokurs när du besöker Kambodja och Ankor Wat? Det finns många möjligheter inom många olika områden – hör gärna med oss så ska vi försöka ordna din Master Class!

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier:


Liknande Resor

Rundresa Vietnam hälsa & matlagning

Vita leenden. Överallt. I Vietnam är det lätt att ryckas med i dessa ständiga leenden från människor man möter på restauranger, tåg, bussar och i affärer. På denna rundresan får du garanterat leenden för flera år framöver!

Läs mer om resan

Familjeresor | Rundresor

Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Tre länder med många gemensamma nämnare. Blomstrande kulturer och dramatisk historia. Leende människor som välkomnar dig med öppna armar.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor