Nu kan du betala med Swish hos oss

Vi gillar Swish. Det är snabbt, säkert och enkelt.

Ibland kräver både flygbolag och hotell snabba betalningar vilket kan bli lite stressigt för både våra kunder och för oss. Därför tycker vi att Swish är ett utmärkt sätt för våra kunder att göra enkla, snabba och framförallt säkra överföringar till oss.

Vårt Swish-nummer är 1234711214 och när betalningen är genomförd får du en bekräftelse på uppdraget och att det är Moments som mottagit betalningen. Vi ber er vara uppmärksamma på att det i nuläget inte ingår några försäkringar, liknande de som ingår vid kortbetalningar, om man betalar med Swish då en Swishbetalning är att betrakta som en kontantbetalning online. Enligt uppgift från vår bank (SEB) ser man över dessa rutinerna och det kan komma att ingå på sikt. Dock är det alltid så att om minst 75% betalas via kortanslutet konto eller kort så ingår försäkringarna. För en snabb handpenning är alltså Swish ett riktigt bra alternativ.

Till skillnad från Swishbetalningar mellan privatpersoner, där man som mottagare får en bekräftelse på betalningen, så får man som företag ingen bekräftelse via mail eller telefon. Det är därför obligatoriskt att man som kund meddelar oss när man gjort en Swishbetalning. Detta för att säkerställa att vi kan spåra era betalningar.

Skrivet av: Moments

Dela i sociala medier: