Vi designar dina drömmar.

Om Moments

Hav. Land. Och rymden. Vårt utbud sträcker sig ifrån de där smultronställena som få känner till och drömdestinationerna man aldrig glömmer till långt utanför jordklotets gränser, ända upp i rymden! För oss är upplevelserna alltid i centrum – var de än utspelar sig.

The world is not enough
Moments designar och levererar allt ifrån konferens- och företagsresor till gruppresor, familjeresor, giftermål och romantiska getaways. Vi kan ta med er på resor till storstäder, paradisöar och upplevelseresor i drömlik natur och landsbygd över hela världen samt aktivitetsresor med allt ifrån segling, golf och skidor. Som om det inte vore nog är vi även exklusiva återförsäljare av Virgin Galactic – historiens första rymdresor inom segmentet rymdturism.

Med förkärlek för företag
Vi älskar att göra företagsarrangemang! Genom åren har vi gjort otaliga resor till både små, mellanstora och stora företag. En resa till en främmande plats, med upplevelserna det bjuder in till, är oslagbart som teambuilding – och en investering som betalar sig i längden.

Vem är vi?
Moments bildades 2010 och arrangerar drömresor runt hela världen.  Sedan januari 2016 är vi också utvalda medlemmar i Traveller Made – ett nätverk av exklusivt utvalda hotell, villor, yachts, lokala arrangörer och resebyråer. Självklart är vi också medlemmar i Svenska Resebyråföreningen, SRF.

Resegaranti
Tänk om något skulle hända så att din resa som du sett fram emot måste avbrytas, eller helt ställas in? Då kan resegarantilagen skydda dig mot att förlora pengarna för resan. Det är alltså viktigt att undersöka om din researrangör har ställt en garanti som täcker den summa som du och de andra resenärerna har betalat. Om din resa blir inställd eller avbruten t.ex. på grund av flygbolagskonkurs kan du ansöka om ersättning hos Resegarantinämnden.

Moments ställer givetvis en lagstadgad garanti som Kammarkollegiet (www.kammarkollegiet.se) beslutat om. Reglerna för resegarantier bestäms av resegarantilagen. Den omfattar i första hand paketresor, men kan också gälla paketliknande resor. Om din resa ställs in kan du alltså få tillbaka det du betalat för resan. Blir arrangemanget däremot avbrutet kan du få ersättning för utgifterna för de uteblivna dagarna. Observera att Resegarantin inte gäller om du själv avbeställer resan.

Vi ser fram emot att få hjälpa er med världens äventyr. Även om ni vill ut i rymden.

 


Medarbetare


Andreas AxelssonAndreas är företagets VD och medgrundare som under 10 år drivit NätResebyrån.se och MOMENTS. Med en stor portion energi och lika mycket engagemang strävar Andreas efter att leverera bästa möjliga service och resor med perfektion.

2009 blev Andreas den första och hitintills enda resebyråagenten i Sverige som kan titulera sig "Space Agent" för Sir Richard Bransons Bolag, Virgin Galactic. Dessutom sålde han den första resan till Renata Chlumska som förmodligen blir första svenska kvinna i rymden.

Privat gillar Andreas att åka till syd och centralamerika och gärna med lite lättare äventyrsupplägg som passar familjen.

Förbluffande fakta:
En hejare på att imitera Ernst-Hugo Järegård!

Tel: 0733-904514
E-post:

Annika GullbergAnnika arbetar främst med privatresor och ordnar allt från rundresor runt om i världen till lyxiga sol & badsemestrar. Att ordna bröllopsresor är en passion, gärna till Mauritius som också är ett personligt favoritresmål. Gillar utmaningar och tar sig gärna an lite komplicerade reseupplägg. Alltid med 150% fokus på att ge bra personlig service.

Privat åker Annika helst till sol och värme på Mauritius eller Aruba men även till destinationer med härliga naturupplevelser som exempelvis Irland eller Madeira. Hon pyser gärna iväg på weekendresor i Europa där Bryssel är en favorit.

Förbluffande fakta:
Hjular gärna på gräsmattor och älskar brittiska tv serier.

Tel: 0733-661530
E-post:

Marcus WinbergMarcus har varit med under i stort sett hela resan sedan NätResebyrån.se startade 2004 och har haft en finger (eller två) med i det mesta i företaget. Han arbetar nu främst med gruppresor, både till sjöss och i land, men även solsemestrar, rundresor och sportresor. Ledorden är god service med ett leende på läpparna.

Privat åker Marcus gärna till fantastiska Réunion och Mauritius i Indiska Oceanen men även weekendresor till Europas storstäder. Särskilt om det vankas goda matupplevelser och konserter.

Förbluffande fakta:
Musiknörd och därför självutnämnd Spotify-DJ på kontoret.

Tel: 0733-661531
E-post:


Bokningsförfrågan