Jag vill veta mer!

Dominikanska Republiken

När Columbus landsteg i Nya Världen föll valet på Dominikanska Republiken, något man lätt kan förstå i efterhand. Västindien… Man behöver bara säga det en gång för att få bilden av vattnet, sanden, solen & palmerna!

Upplev Karibiens fantastiska sandstränder och kombinera med kultur & spännande historia! På denna genuint vackra ö hittar man allt för en romantisk solsemester! De kritvita, breda stränderna omges av klarblått vatten och fantastiska rev. När Du fått nog av stranden kan Du svalka Dig med en god drink och en cigarr. Visste Du att några av världens bästa cigarrer görs här?

Låt musiken och rytmerna rycka tag i Dig – På Dominikanska Republiken älskar man att dansa. Dansen heter Merengue och den avspeglar den mångfald och blandning av kulturer som finns här.

För den som vill ha en aktiv semester är Dominikanska Republiken oslagbart! Här kan Du spela golf på banor som håller mycket hög klass – de fantastiska vyerna får Du på köpet! Den spektakulära dykningen bjuder på rev med fantastiskt djur & växtliv!

Här finns också ypperliga möjligheter till exempelvis windsurfing & mountain biking. Valsafari är också mycket populärt under december – april, speciellt på Samanáhalvön där knölvalarna trivs bra.

Dominikanska Republiken är ett resmål för er som bara vill njuta av de underbara stränderna och det varma vattnet och slappna av med en god bok!

Snabbfakta

  • Kaffe
  • Rom
  • Cigarrer
  • Fantastiska stränder
  • Mångfald

Bokningsförfrågan

Paketresor till Dominikanska Republiken


Mer fakta om Dominikanska Republiken