Exotisk rundresa i Kerala, Indien

Grönskan. Det första som slår en när man kommer till Kerala är den lummiga grönskan.

Ayurveda & stränder.

Grönskan. Det första som slår en när man kommer till Kerala är den lummiga grönskan. Här trängs mangoträden med kokospalmer och risodlingar. Te och kryddplantagen breder ut sig på bergssidorna och gör inramningen total. När man varit på plats ett tag slås man av lugnet. Det är svårt att tänka sig en mer fridfull plats än Kerala.

Nu kan Moments erbjuda en exotisk rundresa till Kerala, en förtrollande grön delstat i södra Indien, där landskapet domineras av ris och teodlingar samt mängder av kokospalmer. Fokus ligger på att uppleva Keralas kultur och natur för att sedan avsluta med avkopplande och lata dagar i Kovalam som med sina palmklädda stränder är perfekt för sol och bad. Givetvis har vi handplockat unika hotell och våra fantastiska guider är med er under större delen av rundresan.

Upplev Cochins smala gränder där många kyrkor, moskéer och tempel står uppförda sida vid sida i total harmoni. Ett ”måste” är också den traditionellt vackra kathakalidansen. Uppe i bergen är landskapet täckt av gröna tebuskar, kaffeodlingar och porlande bäckar. Vi bor en natt på ett teplantage och på vår vandring genom skogen får vi se hur kryddor som kanel, muskot och ingefära växer.

Kerala är den rikaste och mest utvecklade delen i Indien och är också känt för det stora kanalsystem längs kusten som kallas ”the Backwaters”. vi bor vid sjön när naturen och sedan övernattar vi på en husbåt och glider fram i lugn takt och bevittnar befolkningens dagliga aktiviteter. Kerala är också Ayurvedans hemland. Passa på att få en Ayurvedisk massage, där kroppen masseras enligt traditionen rikligt med örtoljor.

Alla våra rundresor i Kerala utformas tillsammans med våra kunder och vi är lyhörda för alla önskemål som kommer upp. Av den anledningen har vi inga färdiga prisbilder men resan som vi specificerar nedan kostar från cirka 22.695:- per person.

Varmt välkomna att upptäcka Indien & Kerala tillsammans med oss!

Detta ingår

  • Flyg med Qatar Airways till Cochin. Hemresa från Trivandrum
  • Flygskatter
  • Rundresa enligt program, 9 nätter

Prisindikation: På förfrågan!


Mer fakta om Rundresa Kerala

Snabbfakta

  • Vackra hotell
  • Spännande kultur
  • Intressanta möten
  • Färgsprakande natur
Program

Dag 1:
Ni landar på flygplatsen i Cochin och blir mötta av er guide som ni har med er under delar av resan. Transfer direkt till hotellet, Brunton Boatyard som är ett vackert hotell i viktoriansk stil med känsla för detaljer och ett genomgående miljö vänligt koncept.

På eftermiddagen gör ni en rundvandring i Cochin som är en av södra Indiens viktigaste hamnstäder. Den kallas även ”Österns Venedig” och är mycket fridfullt planerad med stora träd som skuggar gatorna och skänker skön svalka. Här glider färjorna, det bekvämaste färdmedlet, fram mellan öarna. I den gamla delen av Cochin är gatorna smala och ni får se flera olika stilar på byggnaderna som återspeglar mixen av de många olika kulturer som samsas här. Det finns också två kyrkor som uppfördes av portugiserna.

Ni kommer att stöta på intressanta konstgallerier som uppvisar lokala talanger, små kaféer och butiker. Det är ett fantastiskt område att strosa runt på! Vandringen avslutas vid det unika fiskalägret med så kallade kinesiska fiskenät, en sorts väldiga sänkhåvar. Ni kommer fram när de lokala fiskebåtarna drar in med sin fångst för dagen. Det är en livlig auktion på stranden och runt omkring finns flera caféer som alla erbjuder att tillaga fisk enligt sina egna recept.

Övernattning på Brunton’s Boatyard

Dag 2:
Efter en stärkande frukost beger ni er till Mattancherri Palace. Detta palats byggdes av portugiserna åt Maharadjan i Cochin, i utbyte mot rättigheterna till att bedriva handel. Palatset består av två våningar och är byggt i traditionell Keralastil som kallas för “nalukattu” (fyra byggnader runt en innergård i mitten) Palatset är byggt i trä med rikliga sniderier. Det uppvisar minnessaker från Maharadjans samlingar, men det är mest känt för sina enastående muralmålningar på väggarna. Man kan fortfarande se några av dessa utmärkta målningar från sextonhundratalet som illustrerar episoder från den stora indiska eposet – The Ramayana.

Kristendomen kom till Indien genom Kerala och det mest betydande inflytandet är synagogan som är en av de största attraktionerna i området. Runt synagogan är det ett virrvarr av antik och kryddbutiker och flera olika  souvenirsstånd här är det roligt att vandra omkring. Senare möter ni er guide på en bestämd tid du på väg tillbaka till hotellet görs ett stopp på Bazaar Street, känd för sina kryddor.

Senare kommer ni att få se en dansföreställning, Kathakali. Det är en klassisk dansform som har sitt ursprung i Theyyam, en ritual dans från norra Kerala och Kalaripayattu som är kampsporter som går tillbaka tusentals år. Dansarna använder dramatiska kostymer och överdrivet ansiktssmink.Dansen framförts till ackompanjemang av trummor och cymbaler. Dansarna använder rörelser som härstammar från episoder ur Mahabharata och Ramayana sägnerna.

Dag 3 (Cochin/Munnar):
Idag lämnar ni Cochin tidigt för att åka till Munnar. Resan är en upplevelse i sig där färden går förbi kokosnötsplantager och djungellandskap. Det är ett utmärkt tillfälle att studera det dagliga livet! Vi stannar till vid Thattekad för en förmiddag med elefanterna och det ingår en ridtur också. På eftermiddagen ankommer vi till Windermere Estate där vi övernattar. Detta är ett charmigt familjeägt hotell som ligger uppe i bergen i ett teplantage i Munnar med otrolig utsikt över de gröna sluttningarna längs bergen. På kvällen gör vi en guidad vandring längs te och kardemummaplantagen.

Dag 4 (Munnar/Kumarakom):

Efter frukost besöker vi te-muséeti Munnar där vi får lära oss mer om både Keralas tehistoria och framställningen av te genom århundraden. Vi äter lunch på Talayar Bungalow. Efter ett besök på den lokala grönsaksmarkanden fortsätter färden till Kumarakom där ni bor längs sjöarna och kanalerna på Coconut Lagoon.

Dag 5 (Kumarakom):
Denna dag är fri att njuta av de vackra omgivningarna och hotellets aktiviteter. Koppla av vid swimmingpoolen eller vandra längs kanalerna till den lilla byn. Testa yoga eller ayurvedamassage och passa på att delta i en matlagningskurs på eftermiddagen.

Dag 6 (Backwaters):
Idag lämnar vi Kumarakom för att tillbringa ett dygn på vattnet. Flera kanaler och sjöar länkas samman och mynnar slutligen ut i havet. Kanalsystemet skapades ursprungligen för transport av kryddor, gummi, frukter och ris.  Att åka längs vattnet gör att man får se saker som är omöjliga att upptäcka om man åker på land. Husen längs kanalerna är i allra högsta grad beroende av vattnet för försörjning och transport. Vi får se båtar som transporterar varor till marknaden och barn till skolan men även fiskebåtar som fiskar efter musslor.

Resan kommer att ske genom husbåtar som kallas ”Kettuvalloms”. Ursprungligen var dessa risbåtar men gick ur drift när vägtransporter blev ett mer ekonomiskt sätt att förflytta råvaror. Istället för att transportera ris har de renoverats till bekväma husbåtar med sovrum och tillhörande badrum och är gjorda helt av naturliga miljövänliga material. Med på husbåten finns en skeppare och en kock.
Övernattning ombord på husbåten.

Dag 7 (Backwaters – Kovalam):
Efter frukost lämnar vi husbåten och åker vidare till Kovalam för att njuta av soldränkta stränder. Vi bor på fina Hotel The Leela som ligger vid stranden där man har en underbar utsikt över havet.

I Kovalam väntar tre avkopplande dagar med strandliv, shopping och sista chansen för Ayurveda-behandlingar. Längs strandpromenaden ligger små butiker som säljer kläder och souvernier. Här finns också många restauranger och trevliga kaféer som serverar färska räkor och bläckfisk. Vill man testa något mer exotiskt så beställer man svärdfisk! Här finns både genuin indisk mat och mer turistanpassade, västerländska rätter.

Dag 8: Njut av stranden och omgivningarna

Dag 9: Njut av stranden och omgivningarna

Dag 10: Tidig avfärd för transfer till flygplatsen i Trivandrum där vi avslutar denna spännande rundresan och flyger tillbaka till Sverige.


Bokningsförfrågan

Exotisk rundresa i Kerala, Indien


Liknande Resor

Yogaresa till Goa, Indien 2017

En yogaresa kan vara början på din inre resa. Eller en fortsättning på den...

Läs mer om resan

Lifestyle | Spa & Wellness

Jorden runt på 22 dagar

Många har säkert läst 'Jorden runt på 80 dagar' av Jules Vernes och blivit inspirerade att göra en resa runt jorden. Nu kan du göra ditt livs resa.

Läs mer om resan

Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor

Resa Mango House, Seychellerna

Innan Mango House blev ett hotell var villan ett privat familjeparadis tillhörande den italienske modefotografen Gian Paolo Barberi. Nu, en romantisk tillflyktsort för kräsna gäster.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle

Vandringsresa till Machu Picchu, Peru

Få platser på jorden är så mytomspunna och magiska som inkaleden och Machu Picchu. Vi har valt en annorlunda och lite lyxigare väg upp till ett av världens 7 nya underverk.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle

Paketresa Maldiverna, Constance Moofushi

5-stjärnigt lyxhotell med husrev i världsklass - välkomna till Constance Moofushi på Maldiverna!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresor till Mauritius, Le Telfair

Le Telfair Golf & Spa Resort är ett lyxigt hotell byggt i romantisk kolonialstil. Det ligger på sydvästkusten i Bel Ombre alldeles vid den vidsträckta, vita stranden. Hotellet har en genomgående koloninial charm och passar både par och barnfamiljer som vill bo lyxigt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Ayada Maldives

Ayada Maldives gör det enkelt att njuta av Maldivernas kristallklara azurblå vatten, vita stränder och drömmiga solnedgångar precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Tre länder med många gemensamma nämnare. Blomstrande kulturer och dramatisk historia. Leende människor som välkomnar dig med öppna armar.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor

Paketresa Maldiverna, Baros Maldives

Baros Maldives är nog så nära drömmen om paradiset man kan komma. En idyllisk lagun med kristallklart vatten och en anläggning med fantastisk mat & service.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Paketresa Singapore & Bintan Island

Just kombinationen storstad och en exotisk ö med kritvita stränder tycker vi är en helt fantastisk kombination. Som exempelvis Singapore och Bintan Island. En perfekt kombination helt enkelt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Storstadsresor

Flexibla paketresor till Maldiverna Olhuveli Resort

Förgyll tillvaron genom att åka till Maldivernas Olhuveli Beach & Spa! Vår paketresa till Maldiverna bjuder dig de mjukaste av vita sanddyner, turkost vatten, en avslappnad miljö och samtida lyx och bekvämligheter.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Maldiverna, Kuredu Resort

Kuredu Island Resort & Spa är ett unikt hotell som alltid får högsta betyg av våra kunder. Varmt välkommen att upptäcka detta sköna paradis, du med!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paradisön Alphonse Island

En privat ö – kan det vara något? Frågan är förstås retorisk. För vem vill inte vara på en nästan helt egen ö i solen, med vajande palmer omgiven av turkost vatten? Följ med till ön Alphonse Island i Seychellerna, en privat ö med endast ett exklusivt boende.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Sri Lanka, 10 nätter

Sol och bad är ju alltid underbart, men VAR man lägger sin handduk är långt ifrån oviktigt. Och vad vore lata dagar i solen om det inte fanns spännande aktiviteter att varva med? På Sri Lanka hamnar du mitt i målbilden direkt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Bali

Har du sett Bali finns det förmodligen ändå fortfarande mycket mer att upptäcka! Det här är nämligen ön som bjuder på allt ifrån paradislika stränder, regnskog, berg och hav till kultur och chict beachhäng.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Hawaii

Hawaii är paradisöarna som de flesta har en relation till – men inte lika många har besökt. Föreställningarna handlar ofta om palmer, blomsterkransar och hula-huladans, men den här lilla gruppen öar rymmer oändligt mycket mer än så.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Rundresor | Sol & Bad

USA

Rundresa Sri Lanka, 12 nätter

På denna fantastiska rundresan får du uppleva en undangömd pärla i kombination med ett av de nyaste, snyggaste hotellen vi sett på Sri Lanka. Utöver detta lovar vi att Sri Lankas vackra natur kommer att göra intryck som varar länge...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Curaçao, Papagayo Beach Hotel

När det är de vuxnas tur att resa och roa sig är Papagayo Beach Hotel på Curacao ett självklart val. Här ligger lugnet och stillheten granne med äventyr och all-nighters.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Zanzibar, Baraza Resort

Det finns många paradis här på jorden, men väldigt få har ett av världens 60 bästa hotell och en strand som rankas som en av världens 30 bästa. Välkommen till Baraza på Zanzibar!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Velassaru Maldives

Låt oss uppfinna ett nytt ord: tillflykts-ö. Det skulle nämligen vara det ord som bäst beskriver Velassaru. Här är det du, solen och de kritvita stränderna. Allt annat är upp till dig.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Indonesien

Om man vill boka en resa till Indonesien kan det vara svårt att välja vad som ska ingå. Vi har hittat lösningen – att välja lite av allt!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Maldiverna, Banyan Tree Vabbinfaru

Vabbinfaru är en intim liten paradisö med kritvita stränder, turkos vatten och vajande kokosnötsträd – och Banyan Tree Vabbinfaru är hotellet som låter dig ha detta paradis precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Kombinationsresa Sri Lanka & Maldiverna

Paradis möter Paradis. Njut av en fantastisk kombinationsresa och upplev både Sri Lanka & Maldiverna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Mauritius, Émeraude Beach

På den kilometerlånga, vita sandstranden ligger Émeraude Beach Attitude där gästerna åtnjuter en hänförande utsikt över det turkosa havet.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Rundresa Sri Lanka, 7 nätter

Denna spännande rundresan bjuder på några av Sri Lankas vackraste platser där underskön natur blandas med kristallklart vatten och vidsträckta sandstränder.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa till Zanzibar, The Residence

Den bedårande vackra kryddön Zanzibar är ett fantastiskt komplement till en safariresa och vi har valt ut ett av Zanzibars vackraste hotell för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Paketresa Curaçao, Lions Dive & Beach Resort

Barfotakänslan infinner sig direkt när du stegar in på hotellet. När du sedan promenerar ner på stranden kommer känslan av Karibien...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna 10 nätter, Ras Fushi

Efter en kort transfer med speedboat från Males flygplats är dags att slänga av sig skorna, packa ner dem i resväskan och plocka fram dem igen när det är tid att åka hem. Välkomna till Maldiverna och Ras Fushi!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Seychellerna, H Resort

Upplev en ny värld av skön lyx på Seychellernas lugna huvudö, Mahé. Här, på vackra Beau Vallon Beach, hittar man The H Hotel - En modern resort med boutique-känsla!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Lyxig rundresa i Kalifornien, 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi har kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Skidresa Chamonix, Heliópic Hotel

Modernt men med en välkomnande känsla. Hotellet är perfekt för både familjer och för företaget som vill åka skidor på sin nästa konferensresa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Skidresa Italien, Nira Montana Hotel

I den lilla byn La Thuille (1.400 m.ö.h), som ligger inbäddad bland bergstoppar hittar man en hotellpärla i form av Nira Montana

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Paketresa Kalifornien, Fly & Drive 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Rundresa Vietnam hälsa & matlagning

Vita leenden. Överallt. I Vietnam är det lätt att ryckas med i dessa ständiga leenden från människor man möter på restauranger, tåg, bussar och i affärer. På denna rundresan får du garanterat leenden för flera år framöver!

Läs mer om resan

Familjeresor | Rundresor

Resa till Maldiverna, Centara Grand Resort

Upplev känslan av äkta barfotalyx i kombination med ett generöst all-inclusiveupplägg. Välkommen till Centara Grand Resort & Spa!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Resa till Mauritius, Outrigger Resort

Chosefri lyx på Mauritius gröna och sköna sydkust. Upplev havet och korallreven. Smaka den goda maten! Upptäck den lummiga grönskan och kullarna runt Bel Ombre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Awali

I harmoni med naturens egen skönhet bjuder Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius en magisk plats med exklusiv service och komfort. Vi rekommenderar detta hotellet till familjer och par samt alla som spelar golf!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Marrakech, Fellah Hotel

Kan man blanda retrolyx, drömmar & kultur och få ett unikt hotell som resultat? Svar ja.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Lifestyle

Resa till Langkawi, Holiday Villa Resort

Charmiga Holiday Villa Beach Resort & Spa ligger vid ett av Langkawis finaste strandområden, Pantai Tengah.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Villas

Drömmer du om den perfekta villan? Kika då på våra läckra villor i Bel Ombre, på Mauritius sydkust. I omedelbar anslutning har du en fantastisk golfbana och två förstklassiga hotell.

Läs mer om resan

Generationsresor | Golfresor | Grupp & konferensresor

Resa Mauritius, Shandrani Resort

Shandrani ligger på en egen halv-ö på Mauritius sydöstkust. Hotellet är idealiskt för familjer som vill ha en lyxig resa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Rundresa Costa Rica

Pura Vida!* Det lilla landet Costa Rica är ett fantastiskt land för både par och familjer. Moments kan designa er resa så att den blir utformad exakt efter era önskemål.

*[ung. Livet är toppen]

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa på Kuba med guide

Kuba är som en tidsmaskin. Var annars kan man se så många amerikanska 50-talsbilar? Kuba är också salsa, ett leende folk och en fantastisk karibisk pärla som förtjänas att upptäckas.

Läs mer om resan

Rundresor | Sol & Bad

Safariresa Tanzania

"Schhh!"
Min sambo slår mig lagom hårt på armen och pekar mot ett buskage. Jag anar rörelser i det höga gräset. Jeepen girar sakta åt höger och helt plötsligt ser jag dem, lejonen. En hona med tre ungar som lojt leker i skuggan av buskarna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa till Mauritius, Pointe aux Biches

Barfota. Ställ redan nu in dig på att ta av dig skorna när du checkar in på hotellet för att sedan ta på dem när det är dags att checka ut.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Bröllopsresa Mauritius

Säg ja. Säg det med ett leende. Gärna på en kritvit sandstrand med det gnistrande blå havet som bakgrund. Vi hjälper er gärna att förverkliga drömmen om ett bröllop på Mauritius

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Sydafrika & Mauritius

Upplev det bästa av två världar. Sydafrika och Mauritius är en idealisk kombination där intrycken, smakerna & dofterna stannar kvar länge.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Generationsresor | Golfresor | Rundresor | Safariresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna, LUX Resort

En smaragdgrön lagun. En kilometerlång kritvit, puderlen sandstrand. Lägg till smakfulla rum & sviter i kombination med riktigt bra mat och ypperlig service. Välkomna till LUX Maldiverna!

Läs mer om resan

Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Le Cardinal

Le Cardinal är ett förstklassigt lifestyle hotell som ligger i vackra Trou aux Biches på Mauritius nordvästra kust.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Kenya

Jeepen glider ljudlöst fram över savannen och det enda som hörs är de vilda djurens läten. Framför dig stiger solen som snart ska sprida ljus och värme över landskapet. En ny dag nalkas.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa Florida, Fly & Drive

Florida! Staten som både turister samt amerikaner vallfärdar till. Värmen och atmosfären är underbar att uppleva och det är ingen slump att de amerikanska pensionärerna flyttar hit på äldre dagar!

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Storstadsresor

USA

Resa Mauritius, Trou aux Biches Resort

Mauritius mest romantiska hotell? Ja, i alla fall enlig hotellet själva! Trou aux Biches Resort är ett lyxigt hotell som ligger på Mauritius vackra nordvästkust där solnedgångarna är dramatiskt vackra och stränderna pudervita.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Mauritius & Zilwa Attitude

Lyxigt enkelt men med känsla för det genuint Mauritiska. Så kan man sammanfatta en paketresa till Zilwa Attitude som ligger på Mauritius norra kust.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Temaresa med safari, Sydafrika

Storstad. Vin & gastronomi. Safari & djurliv. Välkommen till Sydafrika - ett land med fantastisk mångfald.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Rundresor | Safariresor

Resa Réunion & Mauritius

En kombinationsresa där storslagen och dramatisk natur möter perfekt service, gastronomisk mat och lata dagar på de kritvita stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Paradise Cove

En tropisk trädgård, en skimrande blå vik och en hotellupplevelse utöver det vanliga. Välkomna till Paradise Cove på Mauritius nordkust, vid Anse la Raie.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Le Canonnier

På en vacker halvö, nära Grand Baie, hittar man det familjevänliga och prisvärda hotellet Le Canonnier. Här har du tre fina sandstränder som omger hotellet och en mysig tropisk trädgård med ett bra poolområde.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad