Jag vill veta mer!

Grekland

Demokratins vagga. Dessutom Europas längsta kust med tusentals pittoreska öar som gör Grekland till ett fantastiskt resmål som vi behärskar till fullo. Låt oss hjälpa till med er nästa resa!

Som resmål är Grekland unikt. Med alla sina öar blir den ena semestern inte den andra lik och här finns verkligen någonting för alla smaker.

Havet är lika blått som i turistbyråns broschyr och känslan av att sitta med en kall Mythos och en grekisk sallad gjord på lokal ost och färska råvaror, är svårslagen.

Grekland är naturligtvis så mycket mer. Aten med sina 4 miljoner invånare är en myllrande storstad och en historiebok med sevärdheter som Akropolis med Parthenon och Dionysosteatern.
Även ute på öarna hittar man unika platser som även återfinns på Unescos världsarvslista. Exempelvis är både Rhodos och Korfu stad med på listan.

Moments och vårt systerbolag Navigare Yachting har arrangerat seglingsresor till Grekland sedan 2001 och vi hjälper såklart till med andra arrangemang också. Läs gärna mer här för vidare information: https://moments.se/segling/seglingsdestination/grekland/

Snabbfakta

  • Fantastisk och varierad segling
  • Kulturens vagga
  • Nyttigt medelhavskök
  • Varma människor

Bokningsförfrågan

Paketresor till Grekland

Konferenssegling i Medelhavet

Att segla med sina anställda på en oförglömlig konferens är ett av de bästa sätten att stärka gemenskapen på företaget. En konferenssegling i Grekland eller Kroatien ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och tillit, något som blir allt viktigare inom dagens näringsliv.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Seglingsresor


Mer fakta om Grekland

Allmänt om Grekland

Mer info kommer.