Jag vill veta mer!

Kroatien

Medelhavsvärme och kristallklart vatten kombinerat med ett rikt kulturliv och hänförande landskap gör Kroatien till ett självklart semesterval!

Kroatiens långa kust mot Adriatiska havet sträcker sig nästan 60 mil. Den fantastiska kustlinjen har kristallklart, azurblått vatten som inbjuder till både bad, snorkling och dykning. Stränderna är oftast vackra stenstränder och det är inte svårt att hitta sig en egen vik. De bedårande vackra skärgårdarna har över 1000 små öar vilket gör havet idealiskt för en skön semesterresa.

Kustklimatet är typiskt Medelhavsklimat med långa, torra och varma somrar. En skön bris ger välbehövlig svalka så att värmen blir uthärdlig. Man kan resa till Kroatien året om men bäst är naturligtvis sommaren från juni-september. I april/maj och oktober brukar vädret vara bra men det kan vara något kyligt.

Tempot är lugnt och kroaterna är genuint trevliga och måna om sina turister. Kroatien är dessutom ett billigt land, jämfört med många andra europeiska länder!


Snabbfakta Kroatien

  • Fantastisk natur
  • Prisvärt
  • Underbar segling
  • Solsäkert

Bokningsförfrågan

Paketresor till Kroatien

Konferenssegling i Medelhavet

Att segla med sina anställda på en oförglömlig konferens är ett av de bästa sätten att stärka gemenskapen på företaget. En konferenssegling i Grekland eller Kroatien ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och tillit, något som blir allt viktigare inom dagens näringsliv.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Seglingsresor

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad


Mer fakta om Kroatien

Allmänt om Kroatien

Mer info kommer