Paketresa Hawaii

Hawaii är paradisöarna som de flesta har en relation till – men inte lika många har besökt. Föreställningarna handlar ofta om palmer, blomsterkransar och hula-huladans, men den här lilla gruppen öar rymmer oändligt mycket mer än så.

Vissa åker, kanot, andra seglar eller hyr en annan båt
Surfning är populärt på vissa paketresor
Solen skiner ofta här
Frukt och grönt i paradiset
Här är en paketresa till Hawaii
Du kan kanske få ett blomhalsband
En rundresa eller paketresa på Hawaii är nog oförglömligt
Dyk med hos på Hawaii
På våra paketresor kan du både sola och njuta av havet
På en av våra rundresor
Vissa åker, kanot, andra seglar eller hyr en annan båt
Surfning är populärt på vissa paketresor
Solen skiner ofta här
Frukt och grönt i paradiset
Här är en paketresa till Hawaii
Du kan kanske få ett blomhalsband
En rundresa eller paketresa på Hawaii är nog oförglömligt
Dyk med hos på Hawaii
På våra paketresor kan du både sola och njuta av havet
På en av våra rundresor

Säg Aloha till Hawaii

Följ med på en resa till en plats som faktiskt bör upplevas någon gång under ens livstid. Denna omtalade ögrupp är inte bara platsen där Obama föddes utan har även förfört en lång rad andra kändisar som Elvis, Oprah och Clint Eastwood. Nu är det din tur.

Anledningarna att resa till Hawaii är många. Så många att de som har varit där oftast gör det till sitt favoritresmål. Och även om det ligger lite väl långt bort för en weekend har vi satt ihop en paketresa som gör att du kan uppleva alla våra smultronställen på samma gång. En resa som givetvis passar oavsett om du är en återvändande besökare eller om det är första gången du kommer!

Vi plockar russinen ur den Hawaiianska kakan
Hawaiis skärgård består av hundratals småöar, men de öar som kanske har mest att erbjuda, och som också ingår i vårt paket är Kauai, Lanai, Molokai, Oahu, Maui och Hawaii (Big Island). Under dina tolv dagar kommer du att få uppleva allt ifrån shopping, nattliv och puls till vulkaner, urkultur, inhemsk mat och lata soldagar. Och med lite tur hittar du den där perfekta vågen.

Vi startar på ön Oahu, i staden Honolulu, där du bor på hotell ett stenkast ifrån världens kanske mest kända strand Waikiki Beach. Oahu har en häftig blandning av gammal kultur och det moderna och här stannar vi i två dagar för att hinna utforska ön ordentligt. Därefter ger vi oss av till Big Island som erbjuder både tropisk hetta, iskall tundra och svarta stränder som har fått sin färg efter våldsamma vulkanutbrott. (Oroa dig inte, numera är vulkanerna inte aktiva.) I staden Kona kan du som är kaffeälskare få en extra välsmakande upplevelse eftersom de framställer det som anses vara världens godaste, och dyraste, kaffe!

Njut av vågorna, från brädan eller stranden
Det går ju inte riktigt att besöka Hawaii utan att utnyttja de magiska vågorna som finns där, så när vi ändå är på Big Island spenderar vi en dag på stranden. Du får två timmar med en privat instruktör och resten av tiden åt att njuta av paradiset precis som du själv vill.

En liten roadtrip klämmer vi in också! Vägen styr mot Volcanoes National Park – men vi tar oss tid för en paus och en helikoptertur på säkert avstånd över vulkanerna. Självklart avslutar vi med några dagar på Maui, som har blivit framröstad till ”USAs bästa ö” av Condé Nast Traveler i över 20 år i rad! Hit åker vi för att upptäcka staden Hanas fantastiska natur med regnskog och vattenfall och tar oss tid att bara njuta av shopping, stränder och restauranger att längta tillbaka till.

Detta ingår

 • Flyg t/r med SAS & United Airlines
 • Flygskatter
 • 2nt på Moana Surfrider, Honolulu
 • 3nt på Holualoa Inn, Big Island
 • 2nt på Volcano Retreat, Big Island
 • 5nt på Ho´oilo House, Maui
 • Transfer Honolulu Apt-hotel
 • Heldagsutflykt Oahu
 • Besök på kaffeplantage, Big Island
 • Privat surflektion, Big Island
 • Helikopterflygning, Big Island
 • Heldagsutflykt Maui
 • Halekalanavulkan i soluppgång
 • Hyrbil 6 dagar, Big Island
 • Hyrbil 6 dagar, Maui
 • Inrikesflyg mellan öarna

Prisindikation: 71 590kr


Mer fakta om Paketresa Hawaii

Snabbfakta

 • Handplockade hotell
 • Flexibelt upplägg
 • Kombinera med fastlandet
 • Aloha!
Paketresa till Hawaii dag-för-dag

En resa till Hawaii är en känsla av aloha

Den mångfattande kulturen som finns på Hawaii uttrycker sig i (bland flera andra områden) språken, musiken, konsten, teater, danser, film, maten, och ett mängd festivaler. I kärnan av kulturen finns känslan och anden av aloha; aloha finns i rörelserna hos en huladansares händer eller från de mjuka tonerna från hawaiiansk musik. Anden av aloha är en samverkan av sinne och hjärta och finns hos varje person. Aloha för en person samman med sitt sanna jag, och varje person måste tänka och skänka goda tankar och känslor till andra, samt behandla andra med kärlek och respekt. Enligt sann hawaiisk kultur och känsla så är aloha själva kärnan till livet och det sanna sättet att leva på. På din resa till Hawaii kommer du att finna aloha överallt då det är det mest hawaiiska ordet, och även används för att hälsa på någon och säga hej då.

 

Din paketresa till Hawaii

 

Dag 1: Ankomst till Honolulu

Aloha Hawaii! Din resa på Hawaii börjar i Honolulu där ni anländer till Honolulu International och därifrån sedan tar er till ert hotell med privat transport. Det historiska hotellet, Moana Surfrider, ligger i hjärtat av Honolulu och är bara några få stenkast från den världskända stranden Waikiki Beach.

Honolulu ligger på ön Oahu som är Hawaiis tredje största ö, och kallas ibland för ”Hawaiis Hjärta” och ”Samlingsplatsen”. Oahu lever verkligen upp till sitt namn då detta är hem för majoriteten av Hawaiis mångfattande befolkning, och här samlas kulturer både från Öst och Väst tillsammans med Hawaiis infödingar. Tillsammans med en stor blandning av värderingar och traditioner, och kontrasten mellan det förflutna och det moderna, blir Oahu en verkligt angenäm plats att upptäcka.

 

Flygbild över Honolulus kustremsa

Hawaii och Honolulu från ovan

 

Hotellet moana surfrider på Hawaii

Resan börjar på historiska Moana Surfrider

 

 

Dag 2: Honolulu

Första fulla dagen för vår resa till Hawaii och paradiset! Den här dagen träffar du er lokala guide som tar er med ut på en rundtur av ön Oahu på en safari-Jeep. Av alla öar som Hawaii består av så har Oahu några av de vackraste landskapen med oändligt många platser att besöka. Upptäck öns forntida och avskilda tropiska stränder som är omringade av vattenfall, grönskande vegetation och både lätta och utmanande stigar uppe i bergen. Nöj er inte bara med att stanna uppe på land, utan utforska välkända vatten så som Hanauma Bay och simma tillsammans med delfiner, eller surfa på de berömda vågorna i Waikiki.

Efter en dag full av äventyr utanför staden Honolulu, så upptäck vad staden har att erbjuda. Honolulu är inte endast Hawaiis huvudstad och deras största stad, utan kallas även för ”världens största stad” då varje plats och ö på Hawaii som inte tillhör ett speciellt område sägs tillhöra Honolulu. Med detta sagt så har Hawaiis största stad definitivt mycket att erbjuda, och en kvällsrunda eller middag här passar perfekt innan resan fortsätter till Big Island.

 

Dag 3: Honolulu > Big Island (Kona)

Dag 3 blir det ett nytt stopp till Honolulus flygplats, den här gången för att flyga till Hawaiis största ö. Vid ankomsten till Kona International Airport hämtar ni en hyrbil och kör till den avlägsna platsen Holualoa där er fridfulla tillflyktsort väntar.

Big Island, även kallad för ”Inspirationens Ö”, är Hawaiis yngsta samt största ö. Denna ö är nästan dubbelt så stor som de andra Hawaiiska öarna tillsammans, och därifrån kommer även dess namn. Big Island är även unik när det kommer till dess klimat då det går att uppleva världens alla, förutom fyra stycken, klimatzoner på en och samma ö, allt från regnskog till polarisk tundra; Big Island är verkligen svårslaget när det kommer till natur!

Förutom fantastiska landskap så anses Big Island även vara Hawaiis Mecca för golf då det finns 20 stycken golfbanor. Andra stora aktiviteter på denna är ö som passar till resan till Hawaii är sportfiske, och är så pass känt att det anses vara Hawaiis huvudstad för just detta. Njut också av öns många lyxiga tillflyktsorter vid vattnet, utforska några av Hawaiis sista genuina fiskebyar, eller titta på lavan från vulkanerna som lyser upp i natten och sprider mystik omkring sig. De många och varierande aktiviteterna som finns här på Big Island är verkligen utan motsvarighet!

 

Kustresma på Waianapanapa Hawaii

Undersköna Waianapanapa Park på Big Island

 

Dag 4: Big Island (Kona)

Den här dagen ger utrymme för att utforska vad ön har att erbjuda. Vi kan varmt rekommendera att lägga till ett besöka till Konas kaffedistrikt på din Hawaii-resa, då Kona är hemmet för några av de godaste och dyraste kaffesorterna i hela världen. Vi kan ta med dig på en oförglömlig privat guidad tur till Kona Coffee och besöka några av de bästa kaffeodlingarna som finns på hela Big Island.

Dessa kaffesorter är så pass exklusiva att endast kaffe från Konas distrikt får lov att kallas för ”Kona”, lite som hur endast champagne från staden Champagne anses vara äkta champagne. Det här på grund av de unika områden som kaffet odlas och tillverkas på, och får sin unika smak bland annat på grund jorden som här är rik på mineraler från vulkanerna.

Efter en morgon full av koffein så är det dags att ta det lugnt på stranden eller för andra valbara aktiviteter: njut av en lugn eftermiddag i en solstol under solen, eller shoppa lite i Kailua Kona!

 

 

Dag 5: Big Island (Kona)

Ännu en äkta Hawaiiansk upplevelse väntar denna morgon. Resan skulle inte vara komplett om du inte åtminstone en gång provade på denna ikoniska Hawaii-sporten… Vi pratar så klart om att surfa! Surfa är så mycket mer än en sport här, det är en hel kultur. Sporten föddes här på Hawaii och är djupt rotad i dess historia och kultur. För den som drömmer om att rida på vågorna så finns det ingen bättre plats än Hawaii att lära sig att surfa på.

Ta dig till någon av Big Islands över hundra olika stränder och testa på surfing tillsammans med en privatinstruktör, och det passar även utmärkt att göra det i närheten av hotellet. Efter två roliga timmar så kommer du att känna känslan av Aloha och den äkta känslan av Hawaii!

Passa på att ta det lite extra lugnt den här eftermiddagen, och njut av din lilla del av paradiset.

 

 Four Mile Beach på Hilo, Hawaii. Originalfoto, Wikipedia

 

Dag 6: Big Island (Kona) > Big Island (Volcano)

Idag är det dags att ge sig ut på vägarna igen! Den här gången åker vi till den andra sidan av ön och upptäcker några av världens mest aktiva vulkaner och utforskar storheten av Volcanoes National Park. De vulkaner som finns här heter Kilauea och Mauna Loa och är som sagt några av de mest aktiva i världen idag.

För den som verkligen vill höja sin resa till Hawaii till skyarna så kan man göra ett stopp på Hilo Airport och göra en oförglömlig helikopterresa över vulkanerna!

Dagen avslutas även här i Valcanoes National Park, och för den som vill så går det bra att campa här i Volcano Village. Den här lilla byn ligger i mitten av grönskande regnskog bara 5 minuter från ingången till parken.

 

Vulkan med rinnande lava på Hawaii

Under rundresan kan du uppleva några av Hawaiis mest aktiva vulkaner

 

Dag 7: Big Island (Volcano)

Vi fortsätter vår paketresa genom att stanna ytterligare en dag i Volcanoes National Park. För den som vill ta det lite lugnare idag och lära sig lite mer om historiken för denna plats så finns det även ett museum, the Jaggar Museum, som har en utställning av vulkaner och en utsiktsplats över Halema’uma’u Kratern. Genom hela nationalparken så finns det även flera stigar för att kunna utforska denna fantastiska plats och ger utrymme till en oförglömlig utflykt både till fots eller med bil.

 

Dag 8: Big Island (Volcano) > Maui

Dag 8 är det dags att lämna Big Island och resan fortsätter till den romantiska ön Maui. Kör till Hilo Airport, lämna av hyrbilen, och ta flyget över till nästa stopp.

Maui är även känt under namnet ”Dalens Ö”, och är den näst största ön i hela Hawaii. Ön är älskad för sina världskända stränder, den heliga byn Iao, att titta på knölvalar under vintermånaderna, lokala utsökta mat och de magiska solnedgångarna och soluppgångarna i Haleakala. Det är inte överraskande att Maui har blivit framröstat som USA:s bästa ö av läsarna för Condé Nast Traveler i mer än 20 år.

Anländ till Kahului Airport och hyr en bil för att sedan köra till den charmiga lilla byn Lahaina. Resten av dagen är fri att spendera hur man vill.

 

Makena Big Beach på Maui i Hawaii

Makena Beach på Maui. Ön har under 20 år blivit framröstat som USA:s och Hawaiis bästa av Condé Nast. Originalfoto, Wikipedia

 

Dag 9: Maui

På egen hand eller tillsammans med en guide så är det idag dags att ge sig ut på vägarna igen. Den här gången på en väg som verkligen är en once in a life time-upplevelse i sig – The Road to Hana. Det här är en av de vackraste vägarna i hela världen, men är inte helt fri från faror, men är trots det ett måste på resan till Hawaii. The Road to Hana ligger mellan regnskog och havet och längs denna kommer du att mötas av den ena vackra vyn efter den andra; vattenfall till vackra stränder, och ständigt nya överraskningar! Under vägens gång så rekommenderar vi att ni tar lunch på den vackra restaurangen Travaasa Hana som finns på Travaasa Hotel. Här kan ni avnjuta en fräsch lunch medan ni blickar ut över Hana Bay och Kauiki Hill.

 

Restaurangen Travaasa Hana på Travaasa Hotel

Restaurangen Travaasa Hana på Travaasa Hotel

 

Dag 10: Maui

Efter en spännande och fantastisk dag ute på vägarna så är det dags för en dag att bara ta det lugnt. Njut av området Wailea och dess vackra stränder, butiker, restauranger och mycket mer.

Två av områdets mest välkända stränder är Wailea Beach, som röstades fram till USA:s bästa strand år 1999; Polo Beach som är utmärkt att ta sig en simtur på eller för att snorkla; och Ulua Beach Park där många tar sig en tidig joggingrunda med soluppgången i periferin.

Förutom vackra stränder så är Wailea även känt för dess golfbanor. Här finns Wailea Blue, Wailea Gold och Wailea Emerald som tillsammans har 54 hål och är fantastiska golfbanor att ta sig en runda golf på.

 

Solnedgång vid Wailea Beach på Hawaii

Solnedgång vid Wailea Beach på Hawaii

 

Dag 11: Maui

Vi hoppas att du verkligen slappnade av och gick tidigt i sängs dagen innan, för dag 11 är det dags att vakna tidigt: närmre bestämt redan klockan 3 eller 4 på morgonen. Väl redo och klar så möter din guide upp dig på hotellet för att ta med dig på ytterligare ett spännande äventyr!

Ibland är de mest enkla sakerna i livet även de vackraste, och det är det som den här utflykten bygger på. Blicka över Haleakala Vulkanen medan solen stiger upp bakom den. Inga ord är tillräckligt starka för att kunna förklara denna upplevelse utan dess like, och det är förmodligen den här bilden som du kommer ha kvar i minnet av denna resa till Hawaii flera år framöver.

 

Soluppgång över vulkanen Haleakala på Hawaii

Soluppgång över vulkanen Haleakala på Hawaii. Originalfoto, Wikipedia

 

Dag 12: Maui

Det här är sista dagen på vår underbara paketresa till Hawaii och vi har inte planerat in en massa aktiviteter för den här dagen. Försök att göra det bästa utav den och passa på att ta det så lugnt som möjligt. Spendera dagen på stranden och njut av solens värmande strålar; ta en runda golf på någon av de fantastiska golfbanorna; testa på att surfa igen på Hawaiis kända vågor; eller bara stanna inne på hotellrummet och läs en bra bok.

 

Dag 13: Maui > Hem, ljuva hem

Nu är det dags att återvända tillbaka till verkligheten, men definitivt mycket rikare av nya fantastiska minnen och upplevelser.

Bege dig till flygplatsen och ta flyger hem igen. Borta bra, men hemma bäst – Aloha!

 

Hotellpaket under din resa

Honolulu – 2 nätter

Hotell: Moana Surfrider

Rum: Historic Ocean View – endast rum

Beläget vid havet och i hjärtat av Waikiki Beach finns hotellet Moana Surfrider A Westin Resort & Spa. Det här hotellet öppnades redan 1901 och introducerade världen för hawaiisk gästvänlighet. Hotellet brukar kallas för ”First Lady of Waikiki”, och har fått utstå tidens alla prövningar, men fortsätter än idag att vara en av Honolulus mest livfulla destinationer.

 

Hotell Moana Surfrider på Waikiki Beach

Hotell Moana Surfrider på Waikiki Beach

 

Big Island (Kona) – 3 nätter

Hotell: Holualoa Inn

Rum: Orchid Room – Frukost är inkluderad

Hotellet är beläget på sluttningen av berget Hualalai i hjärtat av Kona Coffe-bältet, och är inte bara en plats att bo på under semestern; det här är en extraordinär Hawaiisk upplevelse. Hotellet ligger på nästan en halv kilometers höjd, och byggnaden omringas av vatten och fantastiska vyer. Upptäck den polynesiska elegansen på detta boende.

+++

 

Hotell Holualoa Inn på Hawaii i solnedgång

Hotell Holualoa Inn

 

Big Island (Volcano) – 2 nätter

Hotell: Volcano Rainforest Retreat

Rum: Gäststuga – Frukost inkluderad

Detta B&B nära de aktiva vulkanerna i Volcanoes National Park inger en charmig och mysig känsla med dess inredning av trä och fönster som sträcker sig från golvet och upp till taket, självklart med utsikt över den fantastiska regnskogen. Slappna av efter en lång dag i en hot tub bara några fotsteg från din ytterdörr!

 

Volcano Rainforest Retreat i Volcanoes National Park Hawaii

Volcano Rainforest Retreat i Volcanoes National Park

 

Maui – 5 nätter

Hotell: Ho’oilo House

Rum: Nalu – Frukost inkluderad

Inne bland West Maui bergen ligger detta lugna, privata Bed & Breakfast. Detta boende erbjuder otroliga vyer och utsikt över Stilla Havet och öarna som ligger runt om Maui. Beläget på den populära västra sidan av ön, och med bara några minuter från de historiska städerna Lahaina där det går att titta på valar, och till Kaanapali resort området.

 

Ho’oilo House

Ho’oilo House

 

 


Bokningsförfrågan

Paketresa Hawaii


Liknande Resor

Lyxig rundresa i Kalifornien, 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi har kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Paketresa Kalifornien, Fly & Drive 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Resa Florida, Fly & Drive

Florida! Staten som både turister samt amerikaner vallfärdar till. Värmen och atmosfären är underbar att uppleva och det är ingen slump att de amerikanska pensionärerna flyttar hit på äldre dagar!

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Storstadsresor

USA

Resa Mango House, Seychellerna

Innan Mango House blev ett hotell var villan ett privat familjeparadis tillhörande den italienske modefotografen Gian Paolo Barberi. Nu, en romantisk tillflyktsort för kräsna gäster.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle

Vandringsresa till Machu Picchu, Peru

Få platser på jorden är så mytomspunna och magiska som inkaleden och Machu Picchu. Vi har valt en annorlunda och lite lyxigare väg upp till ett av världens 7 nya underverk.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle

Paketresa Maldiverna, Constance Moofushi

5-stjärnigt lyxhotell med husrev i världsklass - välkomna till Constance Moofushi på Maldiverna!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresor till Mauritius, Le Telfair

Le Telfair Golf & Spa Resort är ett lyxigt hotell byggt i romantisk kolonialstil. Det ligger på sydvästkusten i Bel Ombre alldeles vid den vidsträckta, vita stranden. Hotellet har en genomgående koloninial charm och passar både par och barnfamiljer som vill bo lyxigt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Ayada Maldives

Ayada Maldives gör det enkelt att njuta av Maldivernas kristallklara azurblå vatten, vita stränder och drömmiga solnedgångar precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Tre länder med många gemensamma nämnare. Blomstrande kulturer och dramatisk historia. Leende människor som välkomnar dig med öppna armar.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor

Resa Maldiverna, Hurawalhi Maldives

På Hurawalhi Maldives råder ett skönt lugn och här är takten maklig och lyxen påtaglig. Oavsett om du väljer att bo på den pudervita sandstranden eller på någon av villorna som ligger på pålar i lagunen utanför ön så står alltid det kristallklara vattnet, fiskarna och solen till ditt förfogande.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad

Paketresa Maldiverna, Baros Maldives

Baros Maldives är nog så nära drömmen om paradiset man kan komma. En idyllisk lagun med kristallklart vatten och en anläggning med fantastisk mat & service.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Paketresa Singapore & Bintan Island

Just kombinationen storstad och en exotisk ö med kritvita stränder tycker vi är en helt fantastisk kombination. Som exempelvis Singapore och Bintan Island. En perfekt kombination helt enkelt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Storstadsresor

Flexibla paketresor till Maldiverna Olhuveli Resort

Förgyll tillvaron genom att åka till Maldivernas Olhuveli Beach & Spa! Vår paketresa till Maldiverna bjuder dig de mjukaste av vita sanddyner, turkost vatten, en avslappnad miljö och samtida lyx och bekvämligheter.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Maldiverna, Kuredu Resort

Kuredu Island Resort & Spa är ett unikt hotell som alltid får högsta betyg av våra kunder. Varmt välkommen att upptäcka detta sköna paradis, du med!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paradisön Alphonse Island

En privat ö – kan det vara något? Frågan är förstås retorisk. För vem vill inte vara på en nästan helt egen ö i solen, med vajande palmer omgiven av turkost vatten? Följ med till ön Alphonse Island i Seychellerna, en privat ö med endast ett exklusivt boende.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Sri Lanka, 10 nätter

Sol och bad är ju alltid underbart, men VAR man lägger sin handduk är långt ifrån oviktigt. Och vad vore lata dagar i solen om det inte fanns spännande aktiviteter att varva med? På Sri Lanka hamnar du mitt i målbilden direkt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Bali

Har du sett Bali finns det förmodligen ändå fortfarande mycket mer att upptäcka! Det här är nämligen ön som bjuder på allt ifrån paradislika stränder, regnskog, berg och hav till kultur och chict beachhäng.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Sri Lanka, 12 nätter

På denna fantastiska rundresan får du uppleva en undangömd pärla i kombination med ett av de nyaste, snyggaste hotellen vi sett på Sri Lanka. Utöver detta lovar vi att Sri Lankas vackra natur kommer att göra intryck som varar länge...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Curaçao, Papagayo Beach Hotel

När det är de vuxnas tur att resa och roa sig är Papagayo Beach Hotel på Curacao ett självklart val. Här ligger lugnet och stillheten granne med äventyr och all-nighters.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Aruba, Manchebo Hotel

Välkommen till Aruba i södra Västindien eller som lokalbefolkningen kallar sin ö ”One happy island”. Här njuter man av lata dagar på stranden och lugna romantiska kvällar.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad

Resa Zanzibar, Baraza Resort

Det finns många paradis här på jorden, men väldigt få har ett av världens 60 bästa hotell och en strand som rankas som en av världens 30 bästa. Välkommen till Baraza på Zanzibar!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Velassaru Maldives

Låt oss uppfinna ett nytt ord: tillflykts-ö. Det skulle nämligen vara det ord som bäst beskriver Velassaru. Här är det du, solen och de kritvita stränderna. Allt annat är upp till dig.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Indonesien

Om man vill boka en resa till Indonesien kan det vara svårt att välja vad som ska ingå. Vi har hittat lösningen – att välja lite av allt!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Maldiverna, Banyan Tree Vabbinfaru

Vabbinfaru är en intim liten paradisö med kritvita stränder, turkos vatten och vajande kokosnötsträd – och Banyan Tree Vabbinfaru är hotellet som låter dig ha detta paradis precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Kombinationsresa Sri Lanka & Maldiverna

Paradis möter Paradis. Njut av en fantastisk kombinationsresa och upplev både Sri Lanka & Maldiverna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Mauritius, Émeraude Beach

På den kilometerlånga, vita sandstranden ligger Émeraude Beach Attitude där gästerna åtnjuter en hänförande utsikt över det turkosa havet.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Rundresa Sri Lanka, 7 nätter

Denna spännande rundresan bjuder på några av Sri Lankas vackraste platser där underskön natur blandas med kristallklart vatten och vidsträckta sandstränder.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa till Zanzibar, The Residence

Den bedårande vackra kryddön Zanzibar är ett fantastiskt komplement till en safariresa och vi har valt ut ett av Zanzibars vackraste hotell för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Paketresa Curaçao, Lions Dive & Beach Resort

Barfotakänslan infinner sig direkt när du stegar in på hotellet. När du sedan promenerar ner på stranden kommer känslan av Karibien...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna 10 nätter, Ras Fushi

Efter en kort transfer med speedboat från Males flygplats är dags att slänga av sig skorna, packa ner dem i resväskan och plocka fram dem igen när det är tid att åka hem. Välkomna till Maldiverna och Ras Fushi!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Seychellerna, H Resort

Upplev en ny värld av skön lyx på Seychellernas lugna huvudö, Mahé. Här, på vackra Beau Vallon Beach, hittar man The H Hotel - En modern resort med boutique-känsla!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Skidresa Chamonix, Heliópic Hotel

Modernt men med en välkomnande känsla. Hotellet är perfekt för både familjer och för företaget som vill åka skidor på sin nästa konferensresa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Skidresa Italien, Nira Montana Hotel

I den lilla byn La Thuille (1.400 m.ö.h), som ligger inbäddad bland bergstoppar hittar man en hotellpärla i form av Nira Montana

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Exotisk rundresa i Kerala, Indien

Grönskan. Det första som slår en när man kommer till Kerala är den lummiga grönskan.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor | Spa & Wellness

Jorden runt på 22 dagar

Många har säkert läst 'Jorden runt på 80 dagar' av Jules Vernes och blivit inspirerade att göra en resa runt jorden. Nu kan du göra ditt livs resa.

Läs mer om resan

Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor

Rundresa Vietnam hälsa & matlagning

Vita leenden. Överallt. I Vietnam är det lätt att ryckas med i dessa ständiga leenden från människor man möter på restauranger, tåg, bussar och i affärer. På denna rundresan får du garanterat leenden för flera år framöver!

Läs mer om resan

Familjeresor | Rundresor

Resa till Maldiverna, Centara Grand Resort

Upplev känslan av äkta barfotalyx i kombination med ett generöst all-inclusiveupplägg. Välkommen till Centara Grand Resort & Spa!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Resa till Mauritius, Outrigger Resort

Chosefri lyx på Mauritius gröna och sköna sydkust. Upplev havet och korallreven. Smaka den goda maten! Upptäck den lummiga grönskan och kullarna runt Bel Ombre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Awali

I harmoni med naturens egen skönhet bjuder Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius en magisk plats med exklusiv service och komfort. Vi rekommenderar detta hotellet till familjer och par samt alla som spelar golf!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Marrakech, Fellah Hotel

Kan man blanda retrolyx, drömmar & kultur och få ett unikt hotell som resultat? Svar ja.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Lifestyle

Resa Pemba Island, The Manta Resort

Det handlar inte om femstjärnig, överdådig lyx. Det handlar om lyxen i att finna det oupptäckta, det intima och den familjära känslan som The Manta Resort förmedlar.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Aruba, Bucuti & Tara Beach Resort

Bonbini! Välkommen till Arubas kritvita stränder, varma sol, kristallklara vatten och vänliga befolkning

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa till Langkawi, Holiday Villa Resort

Charmiga Holiday Villa Beach Resort & Spa ligger vid ett av Langkawis finaste strandområden, Pantai Tengah.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Shandrani Resort

Shandrani ligger på en egen halv-ö på Mauritius sydöstkust. Hotellet är idealiskt för familjer som vill ha en lyxig resa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa Tanzania, The Z Hotel, Zanzibar

Detta exklusiva boutiquehotell ligger beläget på norra delen av Zanzibar där ni har Indiska Oceanens pudervita sandstränder direkt utanför dörren. Resorten ligger skönt inbäddad bland kokospalmer, tropiska trädgårdar och givetvis de fantastiska stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Safariresor | Sol & Bad

Rundresa Costa Rica

Pura Vida!* Det lilla landet Costa Rica är ett fantastiskt land för både par och familjer. Moments kan designa er resa så att den blir utformad exakt efter era önskemål.

*[ung. Livet är toppen]

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa på Kuba med guide

Kuba är som en tidsmaskin. Var annars kan man se så många amerikanska 50-talsbilar? Kuba är också salsa, ett leende folk och en fantastisk karibisk pärla som förtjänas att upptäckas.

Läs mer om resan

Rundresor | Sol & Bad

Safariresa Tanzania

"Schhh!"
Min sambo slår mig lagom hårt på armen och pekar mot ett buskage. Jag anar rörelser i det höga gräset. Jeepen girar sakta åt höger och helt plötsligt ser jag dem, lejonen. En hona med tre ungar som lojt leker i skuggan av buskarna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa till Mauritius, Pointe aux Biches

Barfota. Ställ redan nu in dig på att ta av dig skorna när du checkar in på hotellet för att sedan ta på dem när det är dags att checka ut.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Bröllopsresa Mauritius

Säg ja. Säg det med ett leende. Gärna på en kritvit sandstrand med det gnistrande blå havet som bakgrund. Vi hjälper er gärna att förverkliga drömmen om ett bröllop på Mauritius

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Sydafrika & Mauritius

Upplev det bästa av två världar. Sydafrika och Mauritius är en idealisk kombination där intrycken, smakerna & dofterna stannar kvar länge.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Generationsresor | Golfresor | Rundresor | Safariresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna, LUX Resort

En smaragdgrön lagun. En kilometerlång kritvit, puderlen sandstrand. Lägg till smakfulla rum & sviter i kombination med riktigt bra mat och ypperlig service. Välkomna till LUX Maldiverna!

Läs mer om resan

Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Le Cardinal

Le Cardinal är ett förstklassigt lifestyle hotell som ligger i vackra Trou aux Biches på Mauritius nordvästra kust.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Kenya

Jeepen glider ljudlöst fram över savannen och det enda som hörs är de vilda djurens läten. Framför dig stiger solen som snart ska sprida ljus och värme över landskapet. En ny dag nalkas.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa Mauritius, Trou aux Biches Resort

Mauritius mest romantiska hotell? Ja, i alla fall enlig hotellet själva! Trou aux Biches Resort är ett lyxigt hotell som ligger på Mauritius vackra nordvästkust där solnedgångarna är dramatiskt vackra och stränderna pudervita.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Mauritius & Zilwa Attitude

Lyxigt enkelt men med känsla för det genuint Mauritiska. Så kan man sammanfatta en paketresa till Zilwa Attitude som ligger på Mauritius norra kust.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Temaresa med safari, Sydafrika

Storstad. Vin & gastronomi. Safari & djurliv. Välkommen till Sydafrika - ett land med fantastisk mångfald.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Rundresor | Safariresor

Resa Réunion & Mauritius

En kombinationsresa där storslagen och dramatisk natur möter perfekt service, gastronomisk mat och lata dagar på de kritvita stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Paradise Cove

En tropisk trädgård, en skimrande blå vik och en hotellupplevelse utöver det vanliga. Välkomna till Paradise Cove på Mauritius nordkust, vid Anse la Raie.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Paul & Virginie

"En romantisk tillflyktsort på tu man hand”. Namnet 'Paul & Virginie' har hotellet fått efter den klassiska romanen av Bernardin de St Pierre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Le Canonnier

På en vacker halvö, nära Grand Baie, hittar man det familjevänliga och prisvärda hotellet Le Canonnier. Här har du tre fina sandstränder som omger hotellet och en mysig tropisk trädgård med ett bra poolområde.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad