Rundresa Costa Rica

Pura Vida!* Det lilla landet Costa Rica är ett fantastiskt land för både par och familjer. Moments kan designa er resa så att den blir utformad exakt efter era önskemål.

*[ung. Livet är toppen]

Pura vida.

Ska man resa till Costa Rica så är det nästan en förutsättning att man gillar natur. Här kretsar allt kring regnskogarna, vulkanerna, kaffeodlingarna och haven. Haven i plural eftersom landet har kust till både Karibiska havet i väst och Stilla Havet i öst.

Moments har valt att marknadsföra rundresor där våra hotell har en tydlig ekoprofil. Vi tycker det är viktigt och vi vet att många av våra kunder uppskattar boutique hotell där man fokuserar på klimatvänlig turism.

Se upplägget nedan (under ‘dag-för-dag program’ som ett förslag på hur man skulle kunna lägga upp resan till Costa Rica för att få bra variation. Har man speciella intressen som exempelvis fåglar kan vi enkelt justera upplägget till er.

Höjdpunkterna under resan är många och några av höjdpunkterna är Osa-peninsula som är en relativt orörd del av Costa Rica med ett otroligt djurliv i den täta djungeln. Den majestätiska vulkanen Arenal är såklart en annan upplevelse som är helt fantastisk. Hängbroarna i området är en upplevelse i sig!

Costa Ricas vänliga invånare, ticos som de själva kallar sig, tar hand om er på bästa sätt och har en hög nivå på service och ekotänk som är väldigt viktigt i Costa Rica.

Vi hoppas få hjälpa er med den här fantastiska rundresan till Costa Rica!

Detta ingår

  • Flyg med KLM till San José
  • Flygskatter
  • Rundresa enligt nedan

Prisindikation: På förfrågan


Mer fakta om Rundresa Costa Rica

Snabbfakta

  • 100 % flexibelt upplägg
  • Alla hotell är omsorgsfullt utvalda
  • Kombinera med USA eller Panama
Dag-för-dag program Rundresa Costa Rica

Dag 1: Ankomst till San José, Costa Rica.

Här blir ni välkomnade på flygplatsen av vår partner i Costa Rica och sedan blir ni körda till det vackra Finca Rosa Blanca Inn som är beläget i kaffeplantagerna med utsikt över Central Valley-området. Här stannar ni två nätter.
Hotellet vi valt till er heter Finca Rosa Blanca Inn och det första och ett av de mest exklusiva boutique-hotellen i Costa Rica som erbjuder 13 unika sviter. Fokus ligger på kaffekulturen, bekvämlighet, konst och design. Finca Rosa Blanca är omgärdat av vulkaner och ligger endast 20 minuters färd från den internationella flygplatsen. Hotellet har en restaurang och bar med vidunderlig utsikt, fullt utrustat SPA, privata rundturer av hotellets kaffeplantage såväl som guidade vulkan-turer. Man kan också promenera i naturen, titta på det rika fågellivet eller ta en tur på häst. De har också en infinity-pool och jacuzzi. Finca Rosa Blanca fortsätter att få högsta poäng i eko-turism (Costa Rican Certification).

Dag 2: Central Valley Dagstur – Poás Volcano & La Paz Waterfall Garden

Här hälsas ni välkomna av er personliga guide som ledsagar er under dagen. Utflykten tar er runt Costa Rica Central Valley. På grund av den rikliga vegetationen i regnskogen som omgärdar de två kratrarna så är Volcano Poás en av de mest besökta vulkanerna i Costa Rica. En av kratrarna mäter 1.5 kilometers i diameter och är 300 meter djup. På botten av denna antika krater finner ni en lagun som puttrar sulfatiska gaser. Den andra kratern kallas Botos Lagoon och som till skillnad från den andra vattensamlingen innehåller kallvatten som tar sin väg till Rio Angel, och vidare till den stora Rio Sarapiqui. Vulkanen har haft en lång historia av eruptioner sen 11 miljoner år tillbaka i tiden!

På eftermiddagen fortsätter ni till La Paz Waterfall Garden! Det är verkligen ett familjeäventyr att komma hit! Här finns fem vattenfal , molnskog, regnskog och säkra promnadleder. Här finns ett rikt fågelliv med 40 arter. Ni kan mata tukaner och se mini-apor. Besök ett fjärilsobservatorium och trädgårdar fulla av dessa vackra flygfän. Här finns också kapucin-apor, röd spindel-apa, kolibrier, ormar, jaguarer, pumor, grodor samt allehanda växter. Vi tar en lunch i parken och därefter (sen eftermiddag) blir ni transporterade tillbaka till hotellet.

Dag 3: Inrikesflyg från San José till Osa Peninsula

På morgonen blir ni hämtade för vidare transport till flygplatsen i San José där ni sedan flyger till Puerto Jimenez på Osa-halvön (ca 45 mins flygtur). De vackra regnskogarna och den robusta naturen i regionen är en av de vackraste platserna i hela Costa Rica. National Geographic har kallat området “one of the most biologically intense places on earth”. Här lever sällsynta och ibland utrotningshotade djur och fåglar men också puman och jaguaren. Ni övernattar på fina Bosque del Cabo (ni delar 2 rum).
Bosque del Cabo är en förstklassig, eko-vänlig lodge i den romantiska regnskogen. Ett paradis för naturälskare beläget på yttersta spetsen på halvön. Här kan familjen njuta av äventyr och av varandra. Minnen för livet utlovas. Eftersom hotellet varken har TV eller internet/telefon-service så lämnar det utrymme för att man skapar tid för och med varandra i familjen. Prata sinsemellan, spela spel, hiking. Eller bara sitt på verandan och se alla vackra fåglar som passerar förbi.

Dag 4 och 5: Fri tid på Osa Peninsula

Följ stigarna på området och i regnskogen och upptäck naturliga vattensamlingar och vattenfall. Man kan också göra hiking i området. Upptäck plattformar uppe bland träden och spännande hängbroar eller slappa vid poolen med en drink och se fåglarna omkring er.

Dag 6: Osa Peninsula – Arenal Volcano

Dags att borda inrikesflighten i Puerto Jimenez för att flyga till Arenal Volcano-området, där ni skall till att se den gigantiska Arenal Volcano (flygtid ca 2 timmar). Man flyger längs stillhavskusten och Talamanca-bergen. Passa på att njuta av den vidunderliga utsikten! Ni komemr sedan att se Costa Ricas och kanske världens mest aktiva vulkan skicka ut rökpelare, explosioner och röda lavaströmmar. Detta spektakel sker i stort sett dagligen.

Ni övernattar på The Springs Resort där ni får ett Familjerum med 2 rymliga sängar.
Denna lyxiga resort lovar god kvalitet, service och design. Hotellet ligger på bergskammen nära vulkanen och an har en spektakulär utsikt över inte bara vulkanen, utan varma och kalla källor. Det finns också ett imponerande SPA här.

Dag 7: Arenal Hanging Bridges

Denna dag får ni åka till hängbroarna i Arenal, som är spektakulära och vackra. Rundan ni skall igenom består av både broar och upptrampade stigar. Väl uppe på boarna ser man den täta regnskogen från ovan men man ser också den aktiva vulkanen. Inne i regnskogen stöter ni på reptiler, fåglar, blommor, växter och träd.

Dag 8: Eco-Center Danaus Butterfly Garden och La Fortuna Waterfall

Vi börjar dagen med ett besök till Ecocentro Danaus, som är ett bilogiskt reservat, som utvecklar miljövänliga program och håller kurser i hur man handskas med naturen och miljön på ett hållbart sätt. På stigarna genom skogen upptäcker ni än fler arter och växter. En av huvudattraktionerna är fjärils-farmen där man kan få se så många som 30 olika arter.
Sedan avnjuter ni en lunch i den tropiska grönskan, efter det fortsätter ni tll vattenfallet (La Fortuna Waterfall). Detta vattenfall briserar ut från den täta djungeln och vattnet faller ca 65 meter ner till den väntande och smaragdgröna vattendamlingen nedanför. Har ni era badkläder med er är det dags för ett uppfriskande dopp. På eftermiddagen tar vi oss tillbaka till hotellet.

Dag 9: Inrikesflyg från Arenal till Manuel Antonio

Ni blir skjutsade till den lilla flygrakan i Arenal där ni tar ett plan som under 30 minuter tar er till Manuel Antonio. Denna den minsta nationalparken i Costa Rica (som öppnades 1972) är välkänd för sina vackra stränder och vandringsleder. Massor med olika djurarter finns här, t.ex. 184 olika fågelarter.
Övernattning på femstjärniga Arenas del Mar i deras härliga Premium Suite.

Arenas del Mar ligger på promenadavstånd från Manuel Antonio National Park och är en strandbelägen, fantastisk resort som lockar gäster som vill ha något utöver det vanliga. Djungeln och naturen som omger hotellet erbjuder skön skugga medans ni ser ut över havets vågor. Stranden (Playa Espadilla) är ca 2 km lång där det är perfekt att ta långa promenader eller en joggingtur. Stilla Havet är både varmt och vackert och utsikten är förnämlig. Vi rekommenderar den här stranden för barnfamiljer och för de som gillar att promenera, simma eller surfa.

Dag 10 – 13: Fri tid i Manuel Antonio

Spendera 3 underbara dagar i detta tropiska paradis. Arenas Del Mar är den perfekta basen att utgå ifrån när ni utforskar närområdet och strandstaden Quepos som ligger längs stillahavskusten. Här finns ett stort urval av aktiviteter, båtturer och sightseeingturer. Ni kan också rida hästar med mera.

Dag 14: Transfer från Manuel Antonio till San José

Spendera morgonen till att avnjuta den tropiska frukosten och den sagolika utsikten. Mitt på dagen flyger ni inrikes eller åker privat transfer till San José, där ni stannar en sista natt i huvudstaden.
Övernattning på Costa Rica Marriott (2 Deluxe-rum, dörr finns mellan rummen).

Runt hotellet kan man njuta av vulkaner, regnskog och natur. Ät god middag och utsökt tapas med fina viner på La Isabela, som är en av de bästa restaurangerna i San José. Här finns också två utomhuspooler samt SPA.

Dag 15: Hemresa
Transfer från hotellet till internationella flygplatsen i San José där ni sedan flyger hem till Europa.


Bokningsförfrågan

Rundresa Costa Rica


Liknande Resor

Resa till The Sandpiper, Barbados

På idylliska Barbados ligger charmiga och lyxiga The Sandpiper där du hittar den perfekta balansen mellan avkoppling och äventyr.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Paketresa Cap Juluca, Anguilla

En lång vidsträckt sandstrand och spektakulära solnedgångar. Vad mer kan man önska?

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Rwanda

Du står blickstilla. Alla dina sinnen är på högspänning och visst prasslar det i den täta skogen därborta? Plötsligt ser du dem; en gorillafamilj med 5 individer

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Safariresor

Resa Velaa Private Island, Maldiverna

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mango House, Seychellerna

Innan Mango House blev ett hotell var villan ett privat familjeparadis tillhörande den italienske modefotografen Gian Paolo Barberi. Nu, en romantisk tillflyktsort för kräsna gäster.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle

Vandringsresa till Machu Picchu, Peru

Få platser på jorden är så mytomspunna och magiska som inkaleden och Machu Picchu. Vi har valt en annorlunda och lite lyxigare väg upp till ett av världens 7 nya underverk.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle

Paketresa Maldiverna, Constance Moofushi

5-stjärnigt lyxhotell med husrev i världsklass - välkomna till Constance Moofushi på Maldiverna!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresor till Mauritius, Le Telfair

Le Telfair Golf & Spa Resort är ett lyxigt hotell byggt i romantisk kolonialstil. Det ligger på sydvästkusten i Bel Ombre alldeles vid den vidsträckta, vita stranden. Hotellet har en genomgående koloninial charm och passar både par och barnfamiljer som vill bo lyxigt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Ayada Maldives

Ayada Maldives gör det enkelt att njuta av Maldivernas kristallklara azurblå vatten, vita stränder och drömmiga solnedgångar precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Tre länder med många gemensamma nämnare. Blomstrande kulturer och dramatisk historia. Leende människor som välkomnar dig med öppna armar.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor

Resa Maldiverna, Hurawalhi Maldives

På Hurawalhi Maldives råder ett skönt lugn och här är takten maklig och lyxen påtaglig. Oavsett om du väljer att bo på den pudervita sandstranden eller på någon av villorna som ligger på pålar i lagunen utanför ön så står alltid det kristallklara vattnet, fiskarna och solen till ditt förfogande.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad

Paketresa Maldiverna, Baros Maldives

Baros Maldives är nog så nära drömmen om paradiset man kan komma. En idyllisk lagun med kristallklart vatten och en anläggning med fantastisk mat & service.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Paketresa Singapore & Bintan Island

Just kombinationen storstad och en exotisk ö med kritvita stränder tycker vi är en helt fantastisk kombination. Som exempelvis Singapore och Bintan Island. En perfekt kombination helt enkelt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Storstadsresor

Flexibla paketresor till Maldiverna Olhuveli Resort

Förgyll tillvaron genom att åka till Maldivernas Olhuveli Beach & Spa! Vår paketresa till Maldiverna bjuder dig de mjukaste av vita sanddyner, turkost vatten, en avslappnad miljö och samtida lyx och bekvämligheter.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Maldiverna, Kuredu Resort

Kuredu Island Resort & Spa är ett unikt hotell som alltid får högsta betyg av våra kunder. Varmt välkommen att upptäcka detta sköna paradis, du med!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paradisön Alphonse Island

En privat ö – kan det vara något? Frågan är förstås retorisk. För vem vill inte vara på en nästan helt egen ö i solen, med vajande palmer omgiven av turkost vatten? Följ med till ön Alphonse Island i Seychellerna, en privat ö med endast ett exklusivt boende.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Sri Lanka, 10 nätter

Sol och bad är ju alltid underbart, men VAR man lägger sin handduk är långt ifrån oviktigt. Och vad vore lata dagar i solen om det inte fanns spännande aktiviteter att varva med? På Sri Lanka hamnar du mitt i målbilden direkt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Bali

Har du sett Bali finns det förmodligen ändå fortfarande mycket mer att upptäcka! Det här är nämligen ön som bjuder på allt ifrån paradislika stränder, regnskog, berg och hav till kultur och chict beachhäng.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Hawaii

Hawaii är paradisöarna som de flesta har en relation till – men inte lika många har besökt. Föreställningarna handlar ofta om palmer, blomsterkransar och hula-huladans, men den här lilla gruppen öar rymmer oändligt mycket mer än så.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Rundresor | Sol & Bad

USA

Rundresa Sri Lanka, 12 nätter

På denna fantastiska rundresan får du uppleva en undangömd pärla i kombination med ett av de nyaste, snyggaste hotellen vi sett på Sri Lanka. Utöver detta lovar vi att Sri Lankas vackra natur kommer att göra intryck som varar länge...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Curaçao, Papagayo Beach Hotel

När det är de vuxnas tur att resa och roa sig är Papagayo Beach Hotel på Curacao ett självklart val. Här ligger lugnet och stillheten granne med äventyr och all-nighters.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Aruba, Manchebo Hotel

Välkommen till Aruba i södra Västindien eller som lokalbefolkningen kallar sin ö ”One happy island”. Här njuter man av lata dagar på stranden och lugna romantiska kvällar.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad

Resa Zanzibar, Baraza Resort

Det finns många paradis här på jorden, men väldigt få har ett av världens 60 bästa hotell och en strand som rankas som en av världens 30 bästa. Välkommen till Baraza på Zanzibar!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Velassaru Maldives

Låt oss uppfinna ett nytt ord: tillflykts-ö. Det skulle nämligen vara det ord som bäst beskriver Velassaru. Här är det du, solen och de kritvita stränderna. Allt annat är upp till dig.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Indonesien

Om man vill boka en resa till Indonesien kan det vara svårt att välja vad som ska ingå. Vi har hittat lösningen – att välja lite av allt!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Maldiverna, Banyan Tree Vabbinfaru

Vabbinfaru är en intim liten paradisö med kritvita stränder, turkos vatten och vajande kokosnötsträd – och Banyan Tree Vabbinfaru är hotellet som låter dig ha detta paradis precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Kombinationsresa Sri Lanka & Maldiverna

Paradis möter Paradis. Njut av en fantastisk kombinationsresa och upplev både Sri Lanka & Maldiverna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Mauritius, Émeraude Beach

På den kilometerlånga, vita sandstranden ligger Émeraude Beach Attitude där gästerna åtnjuter en hänförande utsikt över det turkosa havet.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Rundresa Sri Lanka, 7 nätter

Denna spännande rundresan bjuder på några av Sri Lankas vackraste platser där underskön natur blandas med kristallklart vatten och vidsträckta sandstränder.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa till Zanzibar, The Residence

Den bedårande vackra kryddön Zanzibar är ett fantastiskt komplement till en safariresa och vi har valt ut ett av Zanzibars vackraste hotell för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Paketresa Curaçao, Lions Dive & Beach Resort

Barfotakänslan infinner sig direkt när du stegar in på hotellet. När du sedan promenerar ner på stranden kommer känslan av Karibien...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Yogaresa till Goa, Indien 2017

En yogaresa kan vara början på din inre resa. Eller en fortsättning på den...

Läs mer om resan

Lifestyle | Spa & Wellness

Resa Maldiverna 10 nätter, Ras Fushi

Efter en kort transfer med speedboat från Males flygplats är dags att slänga av sig skorna, packa ner dem i resväskan och plocka fram dem igen när det är tid att åka hem. Välkomna till Maldiverna och Ras Fushi!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Seychellerna, H Resort

Upplev en ny värld av skön lyx på Seychellernas lugna huvudö, Mahé. Här, på vackra Beau Vallon Beach, hittar man The H Hotel - En modern resort med boutique-känsla!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Lyxig rundresa i Kalifornien, 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi har kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Skidresa Chamonix, Heliópic Hotel

Modernt men med en välkomnande känsla. Hotellet är perfekt för både familjer och för företaget som vill åka skidor på sin nästa konferensresa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Skidresa Italien, Nira Montana Hotel

I den lilla byn La Thuille (1.400 m.ö.h), som ligger inbäddad bland bergstoppar hittar man en hotellpärla i form av Nira Montana

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Exotisk rundresa i Kerala, Indien

Grönskan. Det första som slår en när man kommer till Kerala är den lummiga grönskan.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor | Spa & Wellness

Jorden runt på 22 dagar

Många har säkert läst 'Jorden runt på 80 dagar' av Jules Vernes och blivit inspirerade att göra en resa runt jorden. Nu kan du göra ditt livs resa.

Läs mer om resan

Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor

Paketresa Kalifornien, Fly & Drive 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Rundresa Vietnam hälsa & matlagning

Vita leenden. Överallt. I Vietnam är det lätt att ryckas med i dessa ständiga leenden från människor man möter på restauranger, tåg, bussar och i affärer. På denna rundresan får du garanterat leenden för flera år framöver!

Läs mer om resan

Familjeresor | Rundresor

Resa till Maldiverna, Centara Grand Resort

Upplev känslan av äkta barfotalyx i kombination med ett generöst all-inclusiveupplägg. Välkommen till Centara Grand Resort & Spa!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Resa till Mauritius, Outrigger Resort

Chosefri lyx på Mauritius gröna och sköna sydkust. Upplev havet och korallreven. Smaka den goda maten! Upptäck den lummiga grönskan och kullarna runt Bel Ombre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Awali

I harmoni med naturens egen skönhet bjuder Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius en magisk plats med exklusiv service och komfort. Vi rekommenderar detta hotellet till familjer och par samt alla som spelar golf!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Marrakech, Fellah Hotel

Kan man blanda retrolyx, drömmar & kultur och få ett unikt hotell som resultat? Svar ja.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Lifestyle

Resa Pemba Island, The Manta Resort

Det handlar inte om femstjärnig, överdådig lyx. Det handlar om lyxen i att finna det oupptäckta, det intima och den familjära känslan som The Manta Resort förmedlar.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Aruba, Bucuti & Tara Beach Resort

Bonbini! Välkommen till Arubas kritvita stränder, varma sol, kristallklara vatten och vänliga befolkning

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa till Langkawi, Holiday Villa Resort

Charmiga Holiday Villa Beach Resort & Spa ligger vid ett av Langkawis finaste strandområden, Pantai Tengah.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Villas

Drömmer du om den perfekta villan? Kika då på våra läckra villor i Bel Ombre, på Mauritius sydkust. I omedelbar anslutning har du en fantastisk golfbana och två förstklassiga hotell.

Läs mer om resan

Generationsresor | Golfresor | Grupp & konferensresor

Resa Mauritius, Shandrani Resort

Shandrani ligger på en egen halv-ö på Mauritius sydöstkust. Hotellet är idealiskt för familjer som vill ha en lyxig resa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa Tanzania, The Z Hotel, Zanzibar

Detta exklusiva boutiquehotell ligger beläget på norra delen av Zanzibar där ni har Indiska Oceanens pudervita sandstränder direkt utanför dörren. Resorten ligger skönt inbäddad bland kokospalmer, tropiska trädgårdar och givetvis de fantastiska stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Safariresor | Sol & Bad

Rundresa på Kuba med guide

Kuba är som en tidsmaskin. Var annars kan man se så många amerikanska 50-talsbilar? Kuba är också salsa, ett leende folk och en fantastisk karibisk pärla som förtjänas att upptäckas.

Läs mer om resan

Rundresor | Sol & Bad

Safariresa Tanzania

"Schhh!"
Min sambo slår mig lagom hårt på armen och pekar mot ett buskage. Jag anar rörelser i det höga gräset. Jeepen girar sakta åt höger och helt plötsligt ser jag dem, lejonen. En hona med tre ungar som lojt leker i skuggan av buskarna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa till Mauritius, Pointe aux Biches

Barfota. Ställ redan nu in dig på att ta av dig skorna när du checkar in på hotellet för att sedan ta på dem när det är dags att checka ut.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Bröllopsresa Mauritius

Säg ja. Säg det med ett leende. Gärna på en kritvit sandstrand med det gnistrande blå havet som bakgrund. Vi hjälper er gärna att förverkliga drömmen om ett bröllop på Mauritius

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Sydafrika & Mauritius

Upplev det bästa av två världar. Sydafrika och Mauritius är en idealisk kombination där intrycken, smakerna & dofterna stannar kvar länge.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Generationsresor | Golfresor | Rundresor | Safariresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna, LUX Resort

En smaragdgrön lagun. En kilometerlång kritvit, puderlen sandstrand. Lägg till smakfulla rum & sviter i kombination med riktigt bra mat och ypperlig service. Välkomna till LUX Maldiverna!

Läs mer om resan

Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Le Cardinal

Le Cardinal är ett förstklassigt lifestyle hotell som ligger i vackra Trou aux Biches på Mauritius nordvästra kust.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Kenya

Jeepen glider ljudlöst fram över savannen och det enda som hörs är de vilda djurens läten. Framför dig stiger solen som snart ska sprida ljus och värme över landskapet. En ny dag nalkas.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa Florida, Fly & Drive

Florida! Staten som både turister samt amerikaner vallfärdar till. Värmen och atmosfären är underbar att uppleva och det är ingen slump att de amerikanska pensionärerna flyttar hit på äldre dagar!

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Storstadsresor

USA

Resa Mauritius, Trou aux Biches Resort

Mauritius mest romantiska hotell? Ja, i alla fall enlig hotellet själva! Trou aux Biches Resort är ett lyxigt hotell som ligger på Mauritius vackra nordvästkust där solnedgångarna är dramatiskt vackra och stränderna pudervita.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Mauritius & Zilwa Attitude

Lyxigt enkelt men med känsla för det genuint Mauritiska. Så kan man sammanfatta en paketresa till Zilwa Attitude som ligger på Mauritius norra kust.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Temaresa med safari, Sydafrika

Storstad. Vin & gastronomi. Safari & djurliv. Välkommen till Sydafrika - ett land med fantastisk mångfald.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Rundresor | Safariresor

Resa Réunion & Mauritius

En kombinationsresa där storslagen och dramatisk natur möter perfekt service, gastronomisk mat och lata dagar på de kritvita stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Paradise Cove

En tropisk trädgård, en skimrande blå vik och en hotellupplevelse utöver det vanliga. Välkomna till Paradise Cove på Mauritius nordkust, vid Anse la Raie.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Paul & Virginie

"En romantisk tillflyktsort på tu man hand”. Namnet 'Paul & Virginie' har hotellet fått efter den klassiska romanen av Bernardin de St Pierre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Le Canonnier

På en vacker halvö, nära Grand Baie, hittar man det familjevänliga och prisvärda hotellet Le Canonnier. Här har du tre fina sandstränder som omger hotellet och en mysig tropisk trädgård med ett bra poolområde.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad