Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Tre länder med många gemensamma nämnare. Blomstrande kulturer och dramatisk historia. Leende människor som välkomnar dig med öppna armar.

3 x mångfald.

Spektakulär rundresa med höjdpunkter som kryssning i Halong Bay och på mäktiga Mekongfloden samt spännande besök i Angkor.

Vi erbjuder en spännande rundresa där du får uppleva det bästa av dessa tre fantastiska länder; Vietnam, Kambodja & Laos. Vad sägs om kryssning i Halong Bay och på Mekongfloden och ett spännande besök i Angkor? Vårt fokus är att jobba med de bästa guiderna så att du alltid är i goda händer!

På våra rundresor är ni alltid i goda händer och vi har valt att jobba med de bästa leverantörerna och hotellen vilket garanterar att just er resa blir så bra som ni förväntar er. Resorna är helt flexibla och det innebär att ni själva kan lägga till extra dagar eller styra innehållet efter era specifika intressen. Det kan vara hälsa, matlagning, kultur & historia eller sol & bad – ni väljer. Många väljer att kombinera olika teman på sina resor.

Mångfalden på denna rundresan är spektakulär och länderna är olika trots att de gränsar till varandra:

Vietnam är landet med stora avstånd, cirka 200 mil mellan norr-söder vilket innebär stora variationer i klimatet. På vissa ställen, speciellt i bergen (exempelvis Hué) kan det bli kyligt men det är annars sällan temperaturen går under 20 grader. Vietnam har också en spännande historia och landet har bland annat varit i krig med Frankrike och med USA. De franska influenserna är framförallt påtagliga i Hanoi och de norra delarna av landet.

Även grannlandet Kambodja har ett mycket spännande förflutet och mellan 800 talet – 1200 talet blomstrade Khmer civilisationen som lämnade den mäktiga ruinstaden Ankor som är upptaget på FN´s världsarvslista. Landet har kust mot Thailändska viken och en hel del fina stränder.

Laos har också en historia med mycket krig och landet styrdes under många år av Frankrike men blev självständigt 1953. Under 60 och 70-talet lierade sig landet med Nordvietnam och landet hade under många år kommunistiskt styre vilket fick många människor att fly till bland annat Thailand. Laos är något större än Storbritannien, saknar havskust men Mekongfloden utgör en livsnerv i landet och en viktig transportled.

Detta ingår

  • Flyg med Qatar Airways, Stockholm-Hanoi
  • Flygskatter
  • Rundresa enligt specifikation
  • Flyg med Thai & Qatar Airways från Luang Prabang-Stockholm

Prisindikation: På förfrågan


Mer fakta om Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Snabbfakta

  • Helt flexibel rundresa
  • Upplev höjdpunkterna i länderna
  • Välj standard; från 3-stjärnigt till 5-stjärnigt
Dag-för-dag program

Dag 1 (guide):
Ankomst Hanoi. Ni landar på flygplatsen i Hanoi och blir mötta av er guide som ni har med er under delar av resan. Transfer direkt till hotellet som heter May de Ville Old Quarter. Detta hotellet håller en bra, 3*** standard och skulle ni vilja bo bättre går det naturligtvis bra att uppgradera.

Dag 2 (frukost/lunch/guide):
Idag blir det en guidad rundtur i vackra Hanoi som även kallas Österns Paris. Njut av en traditionell cyklo-tur och insup stadens alla dofter och ljud.

Dag 3 (frukost/lunch/middag/guide):
Idag åker ni till Halong Bay! Ni hämtas upp på morgonen och sen har ni cirka 3½ timme i bil till Halong Bay. På vägen stannar ni och sträcker på benen. När ni kommer fram boardar ni exempelvis Lazalee Cruise och seglar ut i bukten. Ni kommer kryssa runt och upptäcka grottor och paddla kajak i små intima laguner i en helt fantastisk miljö som dessutom är listad på UNESCOS världsarvslista. Vill man så kan man bara slappna av på soldäck. På kvällen avnjuter man en middag bestående av nyfångad fisk/skaldjur.

Dag 4 (frukost/lunch/guide):
Idag vaknar ni tidigt och varför inte börja dagen med en simtur? På väg tillbaka till hamnen bjuds det på en god lunch och när ni kommit i land går färden vidare mot Hanois flygplats och flyg till Danang. Här möts man av en lokal guide som kör er till ert hotell i Hoi An som heter Ancient House Resort

Dag 5 (frukost/guide):
Idag gör ni en guidad tur till fots för att upptäcka underbara Hoi An. Ni kan också passa på att göra kort båttur till en närliggande by där det produceras fina handarbeten eller kanske ta en matlagningslektion i en vacker villa på flodbanken? Eftermiddagen är helt fri att spendera på exempelvis den härliga stranden!

Dag 6 (frukost/guide):
Det är dags att lämna Hoi An och flyget går till Ho Chi Minh City (Saigon) där ni gör en guidad tur under eftermiddagen. Staden är ett myller av bilar, cyklar, motorcyklar och fotgängare och på kvällen kan vi föreslå att ni tar en matlagningslektion för att lära er mer om det sydvietnamesiska köket. Ni kanske hellre föredrar en stillsam kryssning på Saigonfloden eller bara en middag på en bra restaurang. Ni bor på Tan Hai Long hotel.

Dag 7 (frukost/lunch/guide):
På morgonen ger ni er av till de mytomspunna Cu Chi-tunnlarna. På vägen görs ett stopp vid ett Cao Dai tempel och det är en spännande och lite unik upplevelse. Efter ett omtumlande besök återvänder ni till Ho Chi Minh City och har eftermiddagen fri.

Dag 8 (frukost/lunch/guide):
Vi tar en avstickare från Ho Chi Minh City och beger oss ut på en spännande och härlig kryssning på Mekongfloden. Båten, Le Jarai, är en rispråm som gjorts om till kryssningsfartyg. På denna dagskryssning kommer ni uppleva Mekongflodens små vindlande passager och majestätiska avenyer. Ombord serveras ni en härlig trerätters lunch och det är svårt att tänka sig ett bättre sätt att spendera en heldag i Vietnam. På eftermiddagen är det återresa till Ho Chi Minh City och en god natts sömn innan ni lämnar Vietnam för den här gången.

Dag 9 (frukost/guide):
Idag går flyget till Kambodja och Siam Reap som blir er bas för kommande tre dagar. Under eftermiddagen får ni uppleva de fantastiska templen i Angkor. Ni har gott om tid att kika närmre på Angkor Wat och övriga, närliggande tempel. Hotellet ni bor på heter Frangipani Villa.

Dag 10 (frukost/lunch/guide):
Idag gör ni ytterligare ett besök i Angkor och fördjupar er i historia och arkitektur. Det är storslaget och fantastiskt intressant.

Dag 11 (frukost/lunch/guide):
Passa på att besöka Banteay Srey and Angkor National Museum.

Dag 12 (frukost/guide):
Vi lämnar Siam Reap och flyger till Kambodjas huvudstad, Phnom Penh. Övernattning på Harmony Phnom Penh.

Dag 13 (frukost/guide):
Vi säger adjö till Kambodja för den här gången och flyger till Laos och Vientiane. När ni landat möts ni av er guide som tar er på en rundtur i staden som avslutas med en vacker solnedgång över Mekongfloden.

Dag 14 (frukost/guide):
Idag flyger ni till Luang Prabang som är ytterligare ett UNESCO världsarv. Staden ligger fantastiskt vackert med skogsklädda berg som grannar. Under eftermiddagen gör ni en spännande rundtur i staden och dess många guldsmyckade tempel. Hotellet ni bor på heter Villa Chitdara 1.

Dag 15 (frukost/guide):
Om ni har lust kan ni gå upp tidigt denna morgon för att se stadens munkar gå i procession genom staden. Senare på dagen gör ni en kryssning på Mekongfloden och besöker bland annat de heliga grottorna i Pak Ou och kanske även de vackra vattenfallen i Kuang Si.

Dag 16 (frukost/guide):
Ni har förmiddagen och morgonen fri innan det är dags att bege sig till flygplatsen för hemresa. Om ni önskar stanna längre kan vi såklart ordna detta – hör med oss.


Bokningsförfrågan

Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos


Liknande Resor

Jorden runt på 22 dagar

Många har säkert läst 'Jorden runt på 80 dagar' av Jules Vernes och blivit inspirerade att göra en resa runt jorden. Nu kan du göra ditt livs resa.

Läs mer om resan

Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor

Rundresa Vietnam hälsa & matlagning

Vita leenden. Överallt. I Vietnam är det lätt att ryckas med i dessa ständiga leenden från människor man möter på restauranger, tåg, bussar och i affärer. På denna rundresan får du garanterat leenden för flera år framöver!

Läs mer om resan

Familjeresor | Rundresor

Resa till The Sandpiper, Barbados

På idylliska Barbados ligger charmiga och lyxiga The Sandpiper där du hittar den perfekta balansen mellan avkoppling och äventyr.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Paketresa Cap Juluca, Anguilla

En lång vidsträckt sandstrand och spektakulära solnedgångar. Vad mer kan man önska?

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Rwanda

Du står blickstilla. Alla dina sinnen är på högspänning och visst prasslar det i den täta skogen därborta? Plötsligt ser du dem; en gorillafamilj med 5 individer

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Safariresor

Resa Mango House, Seychellerna

Innan Mango House blev ett hotell var villan ett privat familjeparadis tillhörande den italienske modefotografen Gian Paolo Barberi. Nu, en romantisk tillflyktsort för kräsna gäster.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle

Vandringsresa till Machu Picchu, Peru

Få platser på jorden är så mytomspunna och magiska som inkaleden och Machu Picchu. Vi har valt en annorlunda och lite lyxigare väg upp till ett av världens 7 nya underverk.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle

Paketresa Maldiverna, Constance Moofushi

5-stjärnigt lyxhotell med husrev i världsklass - välkomna till Constance Moofushi på Maldiverna!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresor till Mauritius, Le Telfair

Le Telfair Golf & Spa Resort är ett lyxigt hotell byggt i romantisk kolonialstil. Det ligger på sydvästkusten i Bel Ombre alldeles vid den vidsträckta, vita stranden. Hotellet har en genomgående koloninial charm och passar både par och barnfamiljer som vill bo lyxigt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Ayada Maldives

Ayada Maldives gör det enkelt att njuta av Maldivernas kristallklara azurblå vatten, vita stränder och drömmiga solnedgångar precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Paketresa Maldiverna, Baros Maldives

Baros Maldives är nog så nära drömmen om paradiset man kan komma. En idyllisk lagun med kristallklart vatten och en anläggning med fantastisk mat & service.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Paketresa Singapore & Bintan Island

Just kombinationen storstad och en exotisk ö med kritvita stränder tycker vi är en helt fantastisk kombination. Som exempelvis Singapore och Bintan Island. En perfekt kombination helt enkelt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Storstadsresor

Flexibla paketresor till Maldiverna Olhuveli Resort

Förgyll tillvaron genom att åka till Maldivernas Olhuveli Beach & Spa! Vår paketresa till Maldiverna bjuder dig de mjukaste av vita sanddyner, turkost vatten, en avslappnad miljö och samtida lyx och bekvämligheter.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Maldiverna, Kuredu Resort

Kuredu Island Resort & Spa är ett unikt hotell som alltid får högsta betyg av våra kunder. Varmt välkommen att upptäcka detta sköna paradis, du med!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Sri Lanka, 10 nätter

Sol och bad är ju alltid underbart, men VAR man lägger sin handduk är långt ifrån oviktigt. Och vad vore lata dagar i solen om det inte fanns spännande aktiviteter att varva med? På Sri Lanka hamnar du mitt i målbilden direkt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Bali

Har du sett Bali finns det förmodligen ändå fortfarande mycket mer att upptäcka! Det här är nämligen ön som bjuder på allt ifrån paradislika stränder, regnskog, berg och hav till kultur och chict beachhäng.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Hawaii

Hawaii är paradisöarna som de flesta har en relation till – men inte lika många har besökt. Föreställningarna handlar ofta om palmer, blomsterkransar och hula-huladans, men den här lilla gruppen öar rymmer oändligt mycket mer än så.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Rundresor | Sol & Bad

USA

Rundresa Sri Lanka, 12 nätter

På denna fantastiska rundresan får du uppleva en undangömd pärla i kombination med ett av de nyaste, snyggaste hotellen vi sett på Sri Lanka. Utöver detta lovar vi att Sri Lankas vackra natur kommer att göra intryck som varar länge...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Curaçao, Papagayo Beach Hotel

När det är de vuxnas tur att resa och roa sig är Papagayo Beach Hotel på Curacao ett självklart val. Här ligger lugnet och stillheten granne med äventyr och all-nighters.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Zanzibar, Baraza Resort

Det finns många paradis här på jorden, men väldigt få har ett av världens 60 bästa hotell och en strand som rankas som en av världens 30 bästa. Välkommen till Baraza på Zanzibar!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Indonesien

Om man vill boka en resa till Indonesien kan det vara svårt att välja vad som ska ingå. Vi har hittat lösningen – att välja lite av allt!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Maldiverna, Banyan Tree Vabbinfaru

Vabbinfaru är en intim liten paradisö med kritvita stränder, turkos vatten och vajande kokosnötsträd – och Banyan Tree Vabbinfaru är hotellet som låter dig ha detta paradis precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Kombinationsresa Sri Lanka & Maldiverna

Paradis möter Paradis. Njut av en fantastisk kombinationsresa och upplev både Sri Lanka & Maldiverna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Mauritius, Émeraude Beach

På den kilometerlånga, vita sandstranden ligger Émeraude Beach Attitude där gästerna åtnjuter en hänförande utsikt över det turkosa havet.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Rundresa Sri Lanka, 7 nätter

Denna spännande rundresan bjuder på några av Sri Lankas vackraste platser där underskön natur blandas med kristallklart vatten och vidsträckta sandstränder.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa till Zanzibar, The Residence

Den bedårande vackra kryddön Zanzibar är ett fantastiskt komplement till en safariresa och vi har valt ut ett av Zanzibars vackraste hotell för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Paketresa Curaçao, Lions Dive & Beach Resort

Barfotakänslan infinner sig direkt när du stegar in på hotellet. När du sedan promenerar ner på stranden kommer känslan av Karibien...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa till Seychellerna, H Resort

Upplev en ny värld av skön lyx på Seychellernas lugna huvudö, Mahé. Här, på vackra Beau Vallon Beach, hittar man The H Hotel - En modern resort med boutique-känsla!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Lyxig rundresa i Kalifornien, 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi har kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Skidresa Chamonix, Heliópic Hotel

Modernt men med en välkomnande känsla. Hotellet är perfekt för både familjer och för företaget som vill åka skidor på sin nästa konferensresa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Skidresa Italien, Nira Montana Hotel

I den lilla byn La Thuille (1.400 m.ö.h), som ligger inbäddad bland bergstoppar hittar man en hotellpärla i form av Nira Montana

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Exotisk rundresa i Kerala, Indien

Grönskan. Det första som slår en när man kommer till Kerala är den lummiga grönskan.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor | Spa & Wellness

Paketresa Kalifornien, Fly & Drive 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Resa till Maldiverna, Centara Grand Resort

Upplev känslan av äkta barfotalyx i kombination med ett generöst all-inclusiveupplägg. Välkommen till Centara Grand Resort & Spa!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Resa till Mauritius, Outrigger Resort

Chosefri lyx på Mauritius gröna och sköna sydkust. Upplev havet och korallreven. Smaka den goda maten! Upptäck den lummiga grönskan och kullarna runt Bel Ombre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Awali

I harmoni med naturens egen skönhet bjuder Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius en magisk plats med exklusiv service och komfort. Vi rekommenderar detta hotellet till familjer och par samt alla som spelar golf!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Marrakech, Fellah Hotel

Kan man blanda retrolyx, drömmar & kultur och få ett unikt hotell som resultat? Svar ja.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Lifestyle

Resa till Langkawi, Holiday Villa Resort

Charmiga Holiday Villa Beach Resort & Spa ligger vid ett av Langkawis finaste strandområden, Pantai Tengah.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Villas

Drömmer du om den perfekta villan? Kika då på våra läckra villor i Bel Ombre, på Mauritius sydkust. I omedelbar anslutning har du en fantastisk golfbana och två förstklassiga hotell.

Läs mer om resan

Generationsresor | Golfresor | Grupp & konferensresor

Resa Mauritius, Shandrani Resort

Shandrani ligger på en egen halv-ö på Mauritius sydöstkust. Hotellet är idealiskt för familjer som vill ha en lyxig resa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Rundresa Costa Rica

Pura Vida!* Det lilla landet Costa Rica är ett fantastiskt land för både par och familjer. Moments kan designa er resa så att den blir utformad exakt efter era önskemål.

*[ung. Livet är toppen]

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa på Kuba med guide

Kuba är som en tidsmaskin. Var annars kan man se så många amerikanska 50-talsbilar? Kuba är också salsa, ett leende folk och en fantastisk karibisk pärla som förtjänas att upptäckas.

Läs mer om resan

Rundresor | Sol & Bad

Safariresa Tanzania

"Schhh!"
Min sambo slår mig lagom hårt på armen och pekar mot ett buskage. Jag anar rörelser i det höga gräset. Jeepen girar sakta åt höger och helt plötsligt ser jag dem, lejonen. En hona med tre ungar som lojt leker i skuggan av buskarna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa till Mauritius, Pointe aux Biches

Barfota. Ställ redan nu in dig på att ta av dig skorna när du checkar in på hotellet för att sedan ta på dem när det är dags att checka ut.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa Sydafrika & Mauritius

Upplev det bästa av två världar. Sydafrika och Mauritius är en idealisk kombination där intrycken, smakerna & dofterna stannar kvar länge.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Generationsresor | Golfresor | Rundresor | Safariresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna, LUX Resort

En smaragdgrön lagun. En kilometerlång kritvit, puderlen sandstrand. Lägg till smakfulla rum & sviter i kombination med riktigt bra mat och ypperlig service. Välkomna till LUX Maldiverna!

Läs mer om resan

Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Kenya

Jeepen glider ljudlöst fram över savannen och det enda som hörs är de vilda djurens läten. Framför dig stiger solen som snart ska sprida ljus och värme över landskapet. En ny dag nalkas.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa Florida, Fly & Drive

Florida! Staten som både turister samt amerikaner vallfärdar till. Värmen och atmosfären är underbar att uppleva och det är ingen slump att de amerikanska pensionärerna flyttar hit på äldre dagar!

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Storstadsresor

USA

Resa Mauritius, Trou aux Biches Resort

Mauritius mest romantiska hotell? Ja, i alla fall enlig hotellet själva! Trou aux Biches Resort är ett lyxigt hotell som ligger på Mauritius vackra nordvästkust där solnedgångarna är dramatiskt vackra och stränderna pudervita.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Mauritius & Zilwa Attitude

Lyxigt enkelt men med känsla för det genuint Mauritiska. Så kan man sammanfatta en paketresa till Zilwa Attitude som ligger på Mauritius norra kust.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Temaresa med safari, Sydafrika

Storstad. Vin & gastronomi. Safari & djurliv. Välkommen till Sydafrika - ett land med fantastisk mångfald.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Rundresor | Safariresor

Resa Réunion & Mauritius

En kombinationsresa där storslagen och dramatisk natur möter perfekt service, gastronomisk mat och lata dagar på de kritvita stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa Mauritius, Le Canonnier

På en vacker halvö, nära Grand Baie, hittar man det familjevänliga och prisvärda hotellet Le Canonnier. Här har du tre fina sandstränder som omger hotellet och en mysig tropisk trädgård med ett bra poolområde.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad