Temaresa med safari, Sydafrika

Storstad. Vin & gastronomi. Safari & djurliv. Välkommen till Sydafrika - ett land med fantastisk mångfald.

Mångfald för alla.

Sydafrika har allt och nu har vi satt ihop olika temaresor som fungerar perfekt för både barnfamiljer, par och kompisgänget som vill uppleva någonting utöver det vanliga.

Om man inte varit i Sydafrika tidigare är detta en mycket bra introduktion där man får uppleva mycket av vad Sydafrika har att erbjuda.

Vår resa börjar i Kapstaden som utan tvekan är en av världens vackraste städer och Sydafrikas ansikte mot världen. Resan går längs den berömda Garden Route och hemresan går från Port Elizabeth.

Resan ovan kan bokas enligt upplägget ovan eller om ni själva vill utforma ert program. Vi har mycket goda kontakter och kan lägga upp resan helt enligt era önskemål. Priset är beräknat på att två vuxna och två barn reser tillsammans

Sydafrika är ett resmål som passar både barnfamiljer, par och generationsfamiljer. Våra resor till Sydafrika är alltid 100% flexibla och det finns egentliga inga begränsningar i hur reseupplägget ser ut. Det finns såklart vissa praktiska aspekter när vi lägger upp ett förslag på resan men i stort kan vi erbjuda alla typer av upplägg på resorna.

Prisindikationen är per person om man åker en familj med två vuxna och två barn. När du gör en förfrågan på resa till Sydafrika så får du alltid ett aktuellt förslag, baserat på dina önskemål och resperiod.

Detta ingår

  • Flyg med South African Airways
  • Flygskatter
  • 4 nätter på The Culinan
  • Hyrbil
  • 2 nätter på Spier Hotel
  • 2 nätter De Opstal Countr Lodge
  • 2 nätter på Knysna Riverclub
  • 2 nätter på Kariega Game Reserve

Prisindikation: 28.995kr


Mer fakta om Temaresa med safari, Sydafrika

Olika typer av safaris i Sydafrika

Sydafrika är ett de mest varierande landskapen på den afrikanska kontinenten och omfattar gröna skogar, steniga öknar och höga berg till frodiga gräsmarker och klassiska savanner. Här finns både pingviner och flamingos, stora vita hajar och stora elefanter och ett flertal olika arter som kommer att förvåna dig. Sydafrika har mer än 700 offentligt ägda parker (inkl 19 nationalparker) och cirka 200 privata reservat. Bland de största räknas Kruger National Park och Kgalagadi Transfrontier Park.

Kruger National Park (Mpumalanga och Limpopo)

Låt oss börja med den mest kända: Kruger National Park. Det är den ultimata safaridestinationen i Sydafrika, välkänd för sitt stora och omfattande djurliv med geparder, vargar, hyenor, gnuer, zebror, giraffer, flodhästar och över 500 fågelarter. Att det finns så mycket djur här beror på att parken är stor (19.485 kvadratkilometer) och parken sträcker sig från gränsen till Moçambique över provinserna Mpumalanga och Limpopo.

Det finns olika prisnivåer på safaris i Kruger National Park. Parken består dels av nationalparker, men västra flanken består även av privata gårdar och viltreservat som kallas “Greater Kruger”. Bland dessa finns har vi Sabi Sands och Lion Sands som ger dig en lyxig och exklusiv upplevelse.

Hur tar man sig bäst dit?
Man flyger bäst till Johannesburg varifrån man flyger vidare med mindre plan ut i parkerna. Bitvis kan man åka transfer landvägen.

Kgalagadi Trans-frontier Park, Northern Cape

Afrikas första gränsöverskridande park sträcker sig över gränsen mellan Sydafrika och Botswana. Landskapet är öppet och det är lätt att spotta olika arter och djur. Kgalagadi är mest känt för rovdjuren. Om du önskar se leoparder, geparder, hyenor eller svartmanat Kalahari-lejon så har du verkligen chansen här.

Hur kommer man dit?
Liksom till Kruger flyger du till Johannesburg. Sedan transfer med bil eller lite flygplan.

Hluhluwe-iMfolozi Park, Kwazulu-Natal

Jämfört med Kruger är denna park bara en tjugondel till storleken, men naggande god. Känslan är mer ‘vild’ och djuren är sällan inhägnande. The Big 5 finns här och chanserna att se noshörning är god. Här finns också fina vandringsleder.

Hur kommer man dit?
Durban är den bästa utgångspunkten för Hluhluwe-iMfolozi. Man kan göra dagsturer. Man kan alltså mixa stränderna med safari i denna delen av landet.

Addo Elephant Park, Eastern Cape

Som namnet antyder är denna park i Eastern Cape utmärkt om man vill se elefanter. Det är den park i Sydafrika som huserar flest antal elefanter. Dessutom är Addo Elephant Park malariafritt. Denna nationalpark gränsar även till kusten.

Även om elefanterna är huvudattraktionen kan man även se lejon och hyenor. Här finns Big 5. Bushen är tät och det kan ibland vara svårare att se vilt men när du väl stöter på djuren kommer man väldigt nära dem.

Hur kommer jag dit?
Port Elizabeth är den närmaste större staden. Hit kan man bila eller flyga och sedan ta en transfer ut till parken.

Madikwe Game Reserve, nordvästra provinsen

Beläget nära gränsen till Botswana denna park förvånansvärt få besökare jämfört med andra safariparker i Sydafrika, trots att här finns utmärkta lodger och stora möjligheter att upptäcka vilda djur som lejon och resten i Big 5. Här finns även över 350 olika fågelarter. Madikwe är av de största parkerna och den är även malariafri. Här får man inte köra på egen hand och dagsbesök är inte tillåtna. Endast som boende på en av de ca 20 lodgerna får komma in i parken.

Hur kommer man dit?
Man kan köra från Johannesburg (ca 36 mil bort) eller ta en flygtur från Johannesburgs flygplats.

Thanda Safari – A luxury game reserve

Thanda Safari är universum av genuin vildmark och vilda djur, matchat med ett stort engagemang för zulukulturen och miljön. Thanda betyder ‘kärlek’ på Zulu. Det är ett stort reservat med tre unika fastigheter.  Upplev den ultimata safari- och game lodge-upplevelsen på Thanda Safari, som flera gånger har utsetts till världens ledande lyxlodge.

Hur tar man sig hit?
Thanda Safari är ett privat viltreservat beläget i norra KwaZulu-Natal, cirka 26 mil norr om Durban. Du kan köra på egen hand upp hit eller flyga till Phinda Airstrip eller till King Shaka International Airport i Durban.

Safariupplevelser i närheten av Kapstaden

Kapstadens medelhavsklimat lämpar sig inte för den traditionella afrikanska bush-upplevelsen men det finns möjligheter att se The Big 5 (lejon, leopard, noshörning, elefant och buffel) ett par timmars bilresa bort från stadens centrum. Vi kikar närmare på fem platser där detta är möjligt.

Aquila Private Game Reserve

En av de mest populära spelreservaten nära Kapstaden är Aquila. Beläget i Klein Karoo, endast två timmar utanför city, erbjuder man en mängd olika upplevelser. Åk på en traditionell safaritur eller eller utforska domänerna till häst, på fyrhjuling eller från luften. Aquila välkomnar dagbesökare och de som vill övernatta i en av de luxuösa stugorna.

Sanbona Wildlife Reserve

Även här finns Big 5 och Sanbona är känt för sin lyx och storslagna safariupplevelser. Här kan man se det sällsynta vita lejonet. Förutom femstjärniga lodger finns här också lyxigt boende i tält. Här trivs hela familjen.

Inverdoorn Game Reserve

En biltur på två timmar bort från kapstaden ligger Inverdoorn Game Reserve. Det är välkänt för sitt gepard-rehabiliteringsprogram. Här finns Big 5 och man kan promenera med giraffer. Inverdoorn tillåter besökare över dagen och man kan även stanna här någon eller några nätter.

Garden Route Game Lodge

Hit tar det ca fyra timmar i bil från Kapstaden. Garden Route Game Lodge ligger längs magnifika Garden Route. Även här finns Big 5, ett reptilcenter och geparder. Här kan man bo trestjärnigt i en rad olika stugor, lodger, sviter och familjerum. Perfekt för familjer.

Fairy Glen Private Game Reserve

Om du letar efter något som bara ligger ca 1 timme bort från Kapstaden finner Fairy Glen Private Game Reserve. Detta är en mindre resort och helt perfekt för dagsbesök. Fairy Glen har The Big 5. Restaurangen serverar läckra och rejäla måltider och om du vill förlänga din vistelse kan du övernatta här.

När är bästa tiden att åka på en safari i Sydafrika?

Den bästa tiden att åka på safari i Sydafrika är under den torra säsongen, från maj till oktober. Gräset är inte så högt, sikten är bättre och de torra förhållandena leder till att fler vilda djur samlas runt vattenhålen. Temperaturerna är också svalare den här perioden. Sommarmånaderna (november till april) är ofta billigare men och också fuktigare och hetare. Vegetationen är mer frodig och många arter föder sina ungar.

 

Översikt av resan

I Kapstaden bor ni på The Culinan som är ett mycket elegant hotell precis vid Kapstadens berömda V&A Waterfront. Här har ni en perfekt utgångspunkt för att vidare utforska Kapstaden och dess omgivningar.

Dag 2 på resan levererar vi er hyrbil (storlekstyp som ingår är motsvarande Toyota Corolla) och ni har med er hyrbilen under hela resan.

Efter 4 nätter i Kapstaden är det dags att bege sig vidare till Stellenbosch, en av Sydafrikas mysigaste städer och ett mecka för Sydafrikas vinproduktion. Här bor ni två nätter på The Spier Hotel som är ett mycket trevligt boende med utmärkt läge. Varför inte testa en lyxig utflykt där ni får avnjuta smakprover på några av Sydafrikas bästa ostar, vin & choklad? Eller gör något så enkelt som att plocka jordgubbar – perfekt om ni har barn! Dessutom väldigt uppskattat.

Efter två nätter i Stellenbosch förflyttar vi oss till De Opstal Country Lodge i Oudtshoorn. Här gäller lantliv i lugna och sköna miljöer och det finns gott om utflykter för den som vill vara aktiv. Besök de berömda Cango-grottorna som är helt unika i sitt slag. Ni kan också besöka en strutsfarm för att lära er och barnen mer om dessa underliga djur!

Resan går vidare till Knysna-lagunen där ni bor på charmiga Knysna Riverclub som de senaste åren fått ett antal utmärkelser. Ni bor två nätter på Knysna Riverclub och när ni utforskar omgivningarna här kan ni exempelvis besöka en elefantfarm!

Sista anhalten på resan är Kariega Game Reserve som ligger en dryg timme från Port Elizabeth. I denna malariafria, privatägda park har ni chansen att se ”the big 5″ men här finns även ett rikt fågelliv och gott om exempelvis zebror och gnu.

Dag för dag-program

Så här ser programmet ut dag-för-dag:

Dag 1-5:
På Cape Town International Airport möts du av en av våra representanter som ger dig dina resehandlingar och går igenom resplanen med dig. Du får hjälp att ta dig till fordonet för transfer till hotellet.4 nätter i standardrum på Southern Sun The Cullinan Hotel, Waterfront-området.

Hotellet ligger vid porten till den spännande stadsdelen V&A Waterfront och har en fantastisk utsikt mot Taffelberget, havet och den livliga hamnen. The Cullinan är en självklar del av Kapstadens rika kulturarv och den tidlösa arkitektoniska traditionen.

Man vinnlägger sig om att ge gästerna effektiv och diskret service på alla sätt. Den eleganta marmorfoajén pryds av majestätiska pelare och rika utsmyckningar, vacker inredning och detaljrika metallarbeten.

De rymliga rummen med lyxiga badrum har utsikt mot Taffelberget eller Waterfront-området. Hotellet är perfekt för både affärsresenärer och semesterfirare, och gästerna erbjuds ett fullständigt serviceutbud – från det eleganta frukostrummet och à la carte-restaurangen till damernas cocktailbar.

För de hälsomedvetna finns det ett gym, och de som föredrar att bada i sötvatten hellre än att ta ett dopp i den kalla Atlanten kan koppla av i hotellets egen utomhuspool. Gäster på The Cullinan får exceptionellt mycket för pengarna och individuell uppmärksamhet.

Dag 5:
Efter frukost på hotellet checkar du ut och tar dig till vindistriktet.

2 nätter i standardrum på Spier Hotel, Stellenbosch, inkl. frukost. Spier Hotel är utformat för att återskapa den intima och avslappnade atmosfären i en liten by.

De 155 rummen är fördelade på byggnader i en stil typisk för Kapprovinsen. Husen ligger runt sex privata gårdar och swimmingpooler och förbinds av trädgårdar och gångar.

Man har varit noga med att bevara områdets ekologiska särdrag, och naturliga material och resurser har använts i så stor utsträckning som möjligt.

Dag 6:
Övernattning i standardrum på Spier Hotel, inklusive frukost.

Dag 7:
Efter frukost checkar du ut och beger dig mot Oudtshoorn. 2 nätter i dubbelrum på De Opstal Country Lodge, Oudtshoorn, inklusive frukost.

De Opstal Country Lodge ligger i den pittoreska Schoemanshoek-dalen, bara 12 km från Oudtshoorn på huvudvägen (R328) mot de världsberömda Cango-grottorna. Lodgen ligger även inom bekvämt avstånd från turistattraktioner som Cango Wildlife Ranch och Cango Ostrich Show Farm.

Lodgen består av en grupp typiska farmbyggnader som är vackert renoverade och utrustade med moderna bekvämligheter. De omges av frodiga och rofyllda trädgårdar. Det finns dessutom en swimmingpool och en lantlig restaurang som serverar traditionell frukost och stärkande måltider.

Hela anläggningen förmedlar en känsla av den gamla världen, vilket i kombination med de moderna accenterna gör att vistelsen blir njutbar.De gamla stallbyggnaderna, det gamla vagnskjulet, den gamla huvudbyggnaden och de andra husen har renoverats varsamt av värdparet Albertus och Matilda de Bod, som även har valt de smakfulla möblerna: antikviteter, möbler i gammal Kapstil, viktorianska möbler och släktklenoder från familjen Schoeman som Matilda tillhör.

Den smakfulla inredningen, den unika gästvänligheten och det personliga bemötandet i fråga om detaljer och önskemål gör att Albertus och Matilda skapar en hemtrevlig atmosfär där man omedelbart känner sig som hemma.

Dag 8:
Dagen kan ägnas åt att utforska den lilla staden och dess omgivningar i Karoo-området. Övernattning i dubbelrum på De Opstal Country Lodge.

Dag 9:
Efter frukost i lugn och ro checkar du ut och åker till Knsyna. 3 nätter på Knysna Riverclub, Knysna i 2-rums-chalet, inkl. frukost. Knysna River Club, som har belönats med flera utmärkelser, är ett privat område med charmiga och lyxiga timmerhus för självhushåll.

Området ligger nära vattnet vid Knysna-lagunen mitt på Sydafrikas Garden Route-kust.Semesteranläggningen omges av skuggande träd och välskötta trädgårdar. Här kan gästerna koppla av i en bekväm, säker och avskild miljö som är en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra lilla staden Knysna intill lagunen.

Anläggningen är bekvämt belägen nära sevärdheter och attraktioner, bara 1,5 km från de många restaurangerna, caféerna och butikerna längs Knysnas strandpromenad och Woodmill Lane Shopping Centre med dess utbud av färgstarka butiker, matställen och gallerier för konsthantverk.

Gå eller cykla till Thesen Islands på den tegelbelagda promenaden längs lagunen, eller ta en skön joggingtur på 5 km till de berömda klippformationerna Knysna Heads. Avsätt en dag till att utforska den vidsträckta lagunen och dess många undangömda stränder eller fiska från piren framför semester-anläggningen.

Vakna upp till ljudet av fågelsång och drick morgonkaffet på terrassen. Ta en tidig simtur i lagunen eller i anläggningens egen pool innan du avnjuter den läckra frukosten på Boogies, områdets egen restaurang.

Vare sig du vill ha en aktiv semester eller koppla av i en lugn miljö är Knysna River Club en behaglig utgångspunkt som ligger nära alla bekvämligheter.

Personalen möter dig med varm gästfrihet, och husen är välutrustade och bekväma. Här får du en oförglömlig upplevelse!

Dag 10 till dag 12:
De här dagarna har du till förfogande för att utforska kuststräckan Garden Route.

Dag 12:
Efter frukost fortsätter du längs Garden Route till lodgen. 2 nätter i chalet på Kariega Game Reserve Main Lodge. Vi inkluderar  all inclusive med alla måltider och aktiviteter; drycker ingår dock inte.

Detta privata och malariafria viltreservat med ”The Big Five” är en naturlig utvidgning av the Garden Route, bara 80 minuter från Port Elizabeth.

Här finns olika naturtyper som flodnära ekosystem, subtropiska bushveld-skogar och gräsområden. Reservatets gränser utgörs av de vackra floderna Bushman’s River och Kariega River.

Dag 13:
Dagen står till ditt förfogande.

Dag 14:
Efter morgonens safaritur och frukost ger du dig av till Port Elizabeth för att stiga på planet hem.


Bokningsförfrågan

Temaresa med safari, Sydafrika


Liknande Resor

Resa Sydafrika & Mauritius

Upplev det bästa av två världar. Sydafrika och Mauritius är en idealisk kombination där intrycken, smakerna & dofterna stannar kvar länge.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Generationsresor | Golfresor | Rundresor | Safariresor | Sol & Bad

Paketresa Maldiverna, Constance Moofushi

5-stjärnigt lyxhotell med husrev i världsklass - välkomna till Constance Moofushi på Maldiverna!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Maldiverna, Ayada Maldives

Ayada Maldives gör det enkelt att njuta av Maldivernas kristallklara azurblå vatten, vita stränder och drömmiga solnedgångar precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Paketresa Singapore & Bintan Island

Just kombinationen storstad och en exotisk ö med kritvita stränder tycker vi är en helt fantastisk kombination. Som exempelvis Singapore och Bintan Island. En perfekt kombination helt enkelt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Storstadsresor

Flexibla paketresor till Maldiverna Olhuveli Resort

Förgyll tillvaron genom att åka till Maldivernas Olhuveli Beach & Spa! Vår paketresa till Maldiverna bjuder dig de mjukaste av vita sanddyner, turkost vatten, en avslappnad miljö och samtida lyx och bekvämligheter.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Maldiverna, Kuredu Resort

Kuredu Island Resort & Spa är ett unikt hotell som alltid får högsta betyg av våra kunder. Varmt välkommen att upptäcka detta sköna paradis, du med!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Sri Lanka, 10 nätter

Sol och bad är ju alltid underbart, men VAR man lägger sin handduk är långt ifrån oviktigt. Och vad vore lata dagar i solen om det inte fanns spännande aktiviteter att varva med? På Sri Lanka hamnar du mitt i målbilden direkt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Bali

Har du sett Bali finns det förmodligen ändå fortfarande mycket mer att upptäcka! Det här är nämligen ön som bjuder på allt ifrån paradislika stränder, regnskog, berg och hav till kultur och chict beachhäng.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Hawaii

Hawaii är paradisöarna som de flesta har en relation till – men inte lika många har besökt. Föreställningarna handlar ofta om palmer, blomsterkransar och hula-huladans, men den här lilla gruppen öar rymmer oändligt mycket mer än så.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Rundresor | Sol & Bad

USA

Rundresa Sri Lanka, 12 nätter

På denna fantastiska rundresan får du uppleva en undangömd pärla i kombination med ett av de nyaste, snyggaste hotellen vi sett på Sri Lanka. Utöver detta lovar vi att Sri Lankas vackra natur kommer att göra intryck som varar länge...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Konferenssegling i Medelhavet

Att segla med sina anställda på en oförglömlig konferens är ett av de bästa sätten att stärka gemenskapen på företaget. En konferenssegling i Grekland eller Kroatien ställer stora krav på samarbetsförmåga, kommunikation och tillit, något som blir allt viktigare inom dagens näringsliv.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Seglingsresor

Resa till Curaçao, Papagayo Beach Hotel

När det är de vuxnas tur att resa och roa sig är Papagayo Beach Hotel på Curacao ett självklart val. Här ligger lugnet och stillheten granne med äventyr och all-nighters.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad

Resa Zanzibar, Baraza Resort

Det finns många paradis här på jorden, men väldigt få har ett av världens 60 bästa hotell och en strand som rankas som en av världens 30 bästa. Välkommen till Baraza på Zanzibar!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa Indonesien

Om man vill boka en resa till Indonesien kan det vara svårt att välja vad som ska ingå. Vi har hittat lösningen – att välja lite av allt!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Maldiverna, Banyan Tree Vabbinfaru

Vabbinfaru är en intim liten paradisö med kritvita stränder, turkos vatten och vajande kokosnötsträd – och Banyan Tree Vabbinfaru är hotellet som låter dig ha detta paradis precis utanför dörren.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Kombinationsresa Sri Lanka & Maldiverna

Paradis möter Paradis. Njut av en fantastisk kombinationsresa och upplev både Sri Lanka & Maldiverna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa Mauritius, Émeraude Beach

På den kilometerlånga, vita sandstranden ligger Émeraude Beach Attitude där gästerna åtnjuter en hänförande utsikt över det turkosa havet.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Företagsevent Montenegro

Montenegro och Dubrovnik är solklara pärlor att besöka. Anledningarna är lätta att rada upp: prisvärt, enkla transporter, massor av aktivitetsmöjligheter och otroligt vackert!

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Seglingsresor | Skidresor

Skidresa Alagna, Hotel Monterosa

100 meter från skidliften och i hjärtat av den italienska alpbyn Alagna ligger vackra Hotel Monterosa.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Skidresor

Rundresa Sri Lanka, 7 nätter

Denna spännande rundresan bjuder på några av Sri Lankas vackraste platser där underskön natur blandas med kristallklart vatten och vidsträckta sandstränder.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Paketresa till Zanzibar, The Residence

Den bedårande vackra kryddön Zanzibar är ett fantastiskt komplement till en safariresa och vi har valt ut ett av Zanzibars vackraste hotell för att du ska få bästa möjliga upplevelse.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Paketresa Curaçao, Lions Dive & Beach Resort

Barfotakänslan infinner sig direkt när du stegar in på hotellet. När du sedan promenerar ner på stranden kommer känslan av Karibien...

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa till Seychellerna, H Resort

Upplev en ny värld av skön lyx på Seychellernas lugna huvudö, Mahé. Här, på vackra Beau Vallon Beach, hittar man The H Hotel - En modern resort med boutique-känsla!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Lyxig rundresa i Kalifornien, 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi har kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Vandringsresa till Machu Picchu, Peru

Få platser på jorden är så mytomspunna och magiska som inkaleden och Machu Picchu. Vi har valt en annorlunda och lite lyxigare väg upp till ett av världens 7 nya underverk.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Lifestyle

Skidresa Chamonix, Heliópic Hotel

Modernt men med en välkomnande känsla. Hotellet är perfekt för både familjer och för företaget som vill åka skidor på sin nästa konferensresa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Skidresa Italien, Nira Montana Hotel

I den lilla byn La Thuille (1.400 m.ö.h), som ligger inbäddad bland bergstoppar hittar man en hotellpärla i form av Nira Montana

Läs mer om resan

Familjeresor | Grupp & konferensresor | Skidresor

Konferensresa Sicilien

Sicilien omfamnar oss med värme och mångkultur. Här har sjöfararna landat, styrt och spridit sin kultur. Greker, romare, spanjorer och normander - de har alla varit här och satt sin prägel på ön under olika historiska epoker.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor

Exotisk rundresa i Kerala, Indien

Grönskan. Det första som slår en när man kommer till Kerala är den lummiga grönskan.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor | Spa & Wellness

Jorden runt på 22 dagar

Många har säkert läst 'Jorden runt på 80 dagar' av Jules Vernes och blivit inspirerade att göra en resa runt jorden. Nu kan du göra ditt livs resa.

Läs mer om resan

Kombinationsresor | Lifestyle | Rundresor

Paketresa Kalifornien, Fly & Drive 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Rundresa Vietnam hälsa & matlagning

Vita leenden. Överallt. I Vietnam är det lätt att ryckas med i dessa ständiga leenden från människor man möter på restauranger, tåg, bussar och i affärer. På denna rundresan får du garanterat leenden för flera år framöver!

Läs mer om resan

Familjeresor | Rundresor

Resa till Maldiverna, Centara Grand Resort

Upplev känslan av äkta barfotalyx i kombination med ett generöst all-inclusiveupplägg. Välkommen till Centara Grand Resort & Spa!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor

Resa till Mauritius, Outrigger Resort

Chosefri lyx på Mauritius gröna och sköna sydkust. Upplev havet och korallreven. Smaka den goda maten! Upptäck den lummiga grönskan och kullarna runt Bel Ombre.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Kroatien, Le Meridien Split

På Le Meridien Lav upplever du Adriatiska havet från första parkett. Strax söder om Split hittar du denna pärla som fungerar för både familjer och par.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Awali

I harmoni med naturens egen skönhet bjuder Heritage Awali Golf & Spa Resort, Mauritius en magisk plats med exklusiv service och komfort. Vi rekommenderar detta hotellet till familjer och par samt alla som spelar golf!

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Marrakech, Fellah Hotel

Kan man blanda retrolyx, drömmar & kultur och få ett unikt hotell som resultat? Svar ja.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Grupp & konferensresor | Lifestyle

Fotbollsresa Spanien, La Liga

Spanska ligan är just världens bästa liga med lag som Real Madrid & Barcelona och stjärnor som Messi, Ramos & Costa.

Läs mer om resan

Fotbollsresor | Grupp & konferensresor | Storstadsresor

Resa till Langkawi, Holiday Villa Resort

Charmiga Holiday Villa Beach Resort & Spa ligger vid ett av Langkawis finaste strandområden, Pantai Tengah.

Läs mer om resan

Familjeresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Resa till Mauritius, Heritage Villas

Drömmer du om den perfekta villan? Kika då på våra läckra villor i Bel Ombre, på Mauritius sydkust. I omedelbar anslutning har du en fantastisk golfbana och två förstklassiga hotell.

Läs mer om resan

Generationsresor | Golfresor | Grupp & konferensresor

Resa Mauritius, Shandrani Resort

Shandrani ligger på en egen halv-ö på Mauritius sydöstkust. Hotellet är idealiskt för familjer som vill ha en lyxig resa.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad

Resa Tanzania, The Z Hotel, Zanzibar

Detta exklusiva boutiquehotell ligger beläget på norra delen av Zanzibar där ni har Indiska Oceanens pudervita sandstränder direkt utanför dörren. Resorten ligger skönt inbäddad bland kokospalmer, tropiska trädgårdar och givetvis de fantastiska stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Safariresor | Sol & Bad

Rundresa Costa Rica

Pura Vida!* Det lilla landet Costa Rica är ett fantastiskt land för både par och familjer. Moments kan designa er resa så att den blir utformad exakt efter era önskemål.

*[ung. Livet är toppen]

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Rundresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Rundresa på Kuba med guide

Kuba är som en tidsmaskin. Var annars kan man se så många amerikanska 50-talsbilar? Kuba är också salsa, ett leende folk och en fantastisk karibisk pärla som förtjänas att upptäckas.

Läs mer om resan

Rundresor | Sol & Bad

Fotbollsresa England, Premier League

Premier League har lockat till sig många lirare av yppersta världsklass som garanterar att din fotbollsresa blir lyckad.

Läs mer om resan

Fotbollsresor | Grupp & konferensresor | Storstadsresor

Rundresa i Vietnam, Kambodja & Laos

Tre länder med många gemensamma nämnare. Blomstrande kulturer och dramatisk historia. Leende människor som välkomnar dig med öppna armar.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Rundresor

Safariresa Tanzania

"Schhh!"
Min sambo slår mig lagom hårt på armen och pekar mot ett buskage. Jag anar rörelser i det höga gräset. Jeepen girar sakta åt höger och helt plötsligt ser jag dem, lejonen. En hona med tre ungar som lojt leker i skuggan av buskarna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Konferensresa London

”Om man är trött på London är man trött på livet”. Så sa en klarsynt människa vid något tillfälle och det ligger mycket i det! London är staden som vibrerar av energi och här finns alltid något att se eller göra.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Storstadsresor

Konferensresa Vilafamés, Spanien

Här bland mandel- och olivlundarna ligger den medeltida byn uppkrupen mot berget. Bland de mysiga gränderna kan du strosa långsamt upp mot borgruinen för att njuta av utsikten, när fötterna börjar bli trötta tar du en välförtjänt vila på någon av restaurangerna.

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor | Storstadsresor

Konferensresa Toscana

Strax öster om Florens ligger vingården uppe på en kam med utsikt över två dalar. Vi befinner oss i utkanten av Chiantidistriktet

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor

Resa till Mauritius, Pointe aux Biches

Barfota. Ställ redan nu in dig på att ta av dig skorna när du checkar in på hotellet för att sedan ta på dem när det är dags att checka ut.

Läs mer om resan

Familjeresor | Sol & Bad

Resa Maldiverna, LUX Resort

En smaragdgrön lagun. En kilometerlång kritvit, puderlen sandstrand. Lägg till smakfulla rum & sviter i kombination med riktigt bra mat och ypperlig service. Välkomna till LUX Maldiverna!

Läs mer om resan

Familjeresor | Lifestyle | Sol & Bad | Spa & Wellness

Safariresa Kenya

Jeepen glider ljudlöst fram över savannen och det enda som hörs är de vilda djurens läten. Framför dig stiger solen som snart ska sprida ljus och värme över landskapet. En ny dag nalkas.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Safariresor

Resa Florida, Fly & Drive

Florida! Staten som både turister samt amerikaner vallfärdar till. Värmen och atmosfären är underbar att uppleva och det är ingen slump att de amerikanska pensionärerna flyttar hit på äldre dagar!

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Storstadsresor

USA

Resa Mauritius, Trou aux Biches Resort

Mauritius mest romantiska hotell? Ja, i alla fall enlig hotellet själva! Trou aux Biches Resort är ett lyxigt hotell som ligger på Mauritius vackra nordvästkust där solnedgångarna är dramatiskt vackra och stränderna pudervita.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa till Mauritius & Zilwa Attitude

Lyxigt enkelt men med känsla för det genuint Mauritiska. Så kan man sammanfatta en paketresa till Zilwa Attitude som ligger på Mauritius norra kust.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Konferensresa Berlin

Det är enkelt att ta sig till Berlin. En annan aspekt är att kostnadsnivån i stan är förhållandevis låg. Lägre än exempelvis London, Rom och Barcelona. Detta är två av anledningarna till att vi tycker att Berlin är en utmärkt stad för konferenser och gruppresor!

Läs mer om resan

Grupp & konferensresor

Resa Réunion & Mauritius

En kombinationsresa där storslagen och dramatisk natur möter perfekt service, gastronomisk mat och lata dagar på de kritvita stränderna.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Generationsresor | Kombinationsresor | Sol & Bad

Paketresor till Mauritius, Le Telfair

Le Telfair Golf & Spa Resort är ett lyxigt hotell byggt i romantisk kolonialstil. Det ligger på sydvästkusten i Bel Ombre alldeles vid den vidsträckta, vita stranden. Hotellet har en genomgående koloninial charm och passar både par och barnfamiljer som vill bo lyxigt.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Golfresor | Sol & Bad | Spa & Wellness

Resa Mauritius, Le Canonnier

På en vacker halvö, nära Grand Baie, hittar man det familjevänliga och prisvärda hotellet Le Canonnier. Här har du tre fina sandstränder som omger hotellet och en mysig tropisk trädgård med ett bra poolområde.

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad