Jag vill veta mer!

Thailand

Fantastiska vita stränder och god thaimat och förmånliga priser är reella anledningar att åka till underbara Thailand. Backpacka, segla, bo på lyxigt hotell eller vila ut i en bungalow i paradisisk miljö? Valet är ditt!

Det finns en anledning till att flera hundratusentals svenskar beger sig till Thailand varje år. De soldränkta stränder, det vänliga folket och den goda maten! Det är dessutom billigt att vara i Thailand. De flesta svenskar som varit i Thailand har oftast varit där vid ett flertal tillfällen.

Bangkok
Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och omtyckta destinationer. Staden myllrar av folk och alla sinnen aktiveras till fullo. Synintryck, ljud, smaker och dofter finns det gott om och tempot är högt. En smältdegel av skyskrapor, lyxhotell och gyllene tempel, barer, marknader och restauranger. Shoppa loss, åk tuk-tuk runt i stan och avsluta med en god middag eller en utekväll.

Phuket
Phuket är omgivet av klarblått hav, underbara stränder och palmer. Ett semesterparadis där man finner utsökt nattliv och omfattande restaurangmenyer. Männsikorna är vänliga och välkomnande. Moments och Navigare Yachting har egen seglingsbas, med framförallt katamaraner i flottan, i just Phuket.

Koh Samui
Med all sin bedårande charm välkomnar dig ön Koh Samui dig som turist. Har kan man göra allt eller inget, bara ligga på stranden och suga på drinken under den heta solen eller ge sig ut på de otaliga marknaderna eller varför inte gå till en skräddare och skaffa dig en ny skräddarsydd kostym eller en fin klänning för en spottstyver? Vackra stränder, klart vatten, underbar mat, partyn och fester gör att ön årligen drar till sig mängder med turister från hela världen.

Snabbfakta

  • Stränderna
  • Bra prisläge
  • Maten
  • Upplevelser

Bokningsförfrågan

Paketresor till Thailand


Mer fakta om Thailand