Jag vill veta mer!

USA

USA. Det stora landet i väst som har något att erbjuda alla som reser hit. Storstäder, sandstränder eller natur som får dig att tappa andan? Valet är ditt och vi hjälper dig gärna en bit på vägen!

USA levererar fantastiska reseupplevelser! Det finns ett oändligt utbud varifrån vi kan skapa unika, specialdesignade resor med allt från natur-, mat och vinupplevelser till nöjen och glamour.

På USA´s östkust ligger New York, staden som aldrig sover. En stad många väljer att besöka om och om igen. Spendera en långweekend här och insup den vibrerande atmosfären och makalösa shoppingen. När magen kurrar är det bara att ta för sig av det enorma restaurangutbudet och de trendiga barerna.

New Yorks kulturliv, med Broadway som kronjuvel, erbjuder musikaler, teatrar och konserter i världsklass. Missa inte Guggenheim-muséet, Museum of Modern Art (MoMA) och det nyare 9/11 Museum som naturligtvis handlar om terrordådet på Word Trade Center.

Staden är en så kallad "perfect match" om ni ska vidare i USA eller om ni funderar på att hyra en av våra segelbåtar i Karibien. Då kan man kombinera med ett par övernattningar i New York på ut eller hemresan för att få in lite storstadspuls på semestern!


I söder hittar vi Florida har ett klimat som vi svenskar oftast gillar. Behagliga temperaturer och riktigt bra möjligheter till sol & bad. Florida erbjuder mycket mer än så och här finns nöjesparker som Disney World, stora träskmarker som Everglades där man finner ett rikt djurliv.

Floridas sandstränder är långa och vidsträckta, oftast med fin vit sand. En ökande trend är att semestra på västkusten, i området kring Tampa. Här är vädret ofta lite bättre än på östkusten. Vi ska givetvis också nämna Miami med sin shopping och sin 'South Beach' som med sin Art Deco arkitektur är en höjdare.


I västra USA finner vi fabulösa städer som San Francisco, Los Angeles och Las Vegas.

San Francisco, en stad med cool och vänlig atmosfär som det är enkelt att ta sig runt i. Här finns otroligt mycket att se och göra och en perfekt stad att starta rundresan i Kalifornien från. Följ Highway 1 söderut mot Los Angeles. På vägen kan man passa på att besöka någon av nationalparkerna, exempelvis Yosemite eller Joshua Tree. Om man gillar viner finns det ett fantastiskt utbud i Napa Valley där man vi kan hjälpa er att boka boende på en vingård - då ingår såklart vinprovning också!


Los Angeles eller kort och gott LA. Namnet är taget från spanskan och betyder 'änglarnas stad'. Vi tycker också att 'drömmarnas stad' är ett gångbart namn på denna gigantiska stad vars yta är större än Skåne...
Här tar man sig runt med bil och det finns fler måsten än timmar på dagen. Om vi ska nämna några så får det bli Hollywood, Beverly Hills och Santa Monica som alla är ikoniska platser.


"Mitt emellan" Los Angeles och San Francisco ligger Las Vegas. Denna ökenstad i Nevada ligger cira sex timmar bort från LA. med bil. Prova lyckan på något eller några av stadens alla kasinon. Överraska vänner och familj med en klassisk Elvisvigsel i största hemlighet. När man är här ska man också passa på att besöka Grand Canyon där vi kan boka hissnande helikopterturer över området.

USA är bilens land. Vägarna är fina och det är enkelt att hitta till de olika platserna ni vill besöka. Vad mer går att önska?

Låt fantasin flöda fritt så hjälper vi dig att paketera drömmen om USA!

Snabbfakta

  • Fantastiska storstäder
  • Underbar och varierad natur
  • Prisvärt!

Bokningsförfrågan

Paketresor till USA

Paketresa Hawaii

Hawaii är paradisöarna som de flesta har en relation till – men inte lika många har besökt. Föreställningarna handlar ofta om palmer, blomsterkransar och hula-huladans, men den här lilla gruppen öar rymmer oändligt mycket mer än så.

Läs mer om resan

Bröllopsresor | Familjeresor | Kombinationsresor | Rundresor | Sol & Bad

USA

Lyxig rundresa i Kalifornien, 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi har kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Paketresa Kalifornien, Fly & Drive 10nt

Pulserande storstäder, lummiga vinområden och vidsträckta sandstränder. Kalifornien har det mesta man kan tänka sig och vi kunskapen att ge dig en fantastisk resa.

Läs mer om resan

Lifestyle | Rundresor | Storstadsresor

USA

Resa Florida, Fly & Drive

Florida! Staten som både turister samt amerikaner vallfärdar till. Värmen och atmosfären är underbar att uppleva och det är ingen slump att de amerikanska pensionärerna flyttar hit på äldre dagar!

Läs mer om resan

Familjeresor | Generationsresor | Sol & Bad | Storstadsresor

USA


Mer fakta om USA

Allmän information om USA

Mer information om USA kommer.