Vigsel utomlands

Funderar ni på att gifta er utomlands? Med stort engagemang tar vi oss an era önskemål och skapar de bästa förutsättningarna för ett lyckat drömbröllop.

Moments har under många år jobbat med både bröllopsresor och vigsel utomlands och vi har  idag ett stort spektra av olika hotell och leverantörer som säkerställer att ni får ett minne för livet.

Många drömmer om att gifta sig på en vit sandstrand på Mauritius eller i Karibien och för oss handlar det om att uppfylla era önskemål och drömmar oavsett var, när & hur. Om ni redan har gift er på hemmaplan kan vi ordna en romantisk ceremoni på ert favorithotell. Många väljer också att förnya sina äktenskapslöften utomlands och det är också någonting vi gärna hjälper till med.

I princip alla hotell vi jobbar med har en bröllopskoordinator (‘wedding planner’) som ser till att allting blir så perfekt som möjligt på plats.

Mauritius
På Mauritius har vi anordnat flera vigslar genom åren. Hotellen vi samarbetar med erbjuder fina bröllopspaket och ofta med förmånliga rabatter för brudparet. Administrationen på Mauritius är också förhållandevis okomplicerad vilket gör destinationen till ett bra val för vigsel. Marcus på Moments gifte sig på vackra Le Morne-halvön 2013.
Läs mer om vigsel på Mauritius här.

Seychellerna
Precis som på Mauritius är det en ganska okomplicerad process att gifta sig på plats vilket gör Seychellerna till en underbar destination för vigsel.

Aruba
Längst söderut i Karibien ligger Aruba. Här har vi anordnat ett par bröllop och det är en idealisk destination för ett romantisk vigsel. Även här är administrationen relativt okomplicerad.

Kontakta Annika på annika@moments.se eller på direktnummer 040-300118 så tar hon hand om er på bästa sätt!

 


Bokningsförfrågan